Koukám Itálie a Anglie má kurz u pinnacle na vítěze WC 2300. Nevíte o tom něco nebo už jsem tak blbej a něco mi uniká?
Koukám Itálie a Anglie má kurz u pinnacle na vítěze WC 2300. Nevíte o tom něco nebo už jsem tak blbej a něco mi uniká?
bude to nejaka krpa, kdyz se podivas na nektery dalsi (krome nejvetsich favoritu) tak tam jsou podobny silenosti (rusaci 6100,belgie 1700) podle me proste udelali botu a ty kurzy jsou "spravne" akorat jim tam "utekla" desetina carka/tecka tzn. ma to byt 23.00, 17.00 atd. kazdopadne bude zajimavy, jak se k tomu zachovaji
Jo dik. Taky si myslim. Nevim kam jim napsat, tak jestli se toho nekdo ujme.
Ja trochu věřím Portugalcům a ten kurz se mi zdál solidní, ale pak jsem se mrkl na Anglány, to bych taky bral. Ti nemůžou vyhrát, ale Italové mě fakt zarazili
DD
tak ono by klidne stacilo nalozit to na ten sirsi okruh favoritu, u kteryho jim to ujelo a pak to hedgovat, protoze kurzy jim sedi akorat u nejvetsi favoritu a nejvetsich outsideru a ted se divam, ze uz to opravili![]()
666BET - Welcome - tady je kurz na Anglii 1967. Ale jen pro prvních 1966 angličanů a limit 1 libra, hm. Ale jinak pěkné gustíčko.![]()
mimochodem coral dava ted hezky bonusy kazdej den...
Gambling feels like endless ejaculation
tak tam uz mate vsichni multiid ne?![]()
Gambling feels like endless ejaculation
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |