Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 10

Téma: Magistrat hl. m. Prahy

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal holden64 Zobrazit příspěvek
    no, ja si bohuzel velkou část svyho zivota nechtel zasirat hlavu vecma, jak neco delat nelegálně, nebo jen castecne legalne a vzdycky jsem si rikal, že budu všechno delat čistě. no a zjistil jsem, že sem byl megacurak na entou a že to proste nema smysl.
    To ja mam odjakziva spis zdanlive opacnej problem, protoze vidim totalni nelegitimitu tech legalnich veci, takze mi to spinave prijde cistsi a spravedlivejsi. Me proste urazelo i se bavit treba s nejakym zbytecnym urednikem nebo mu odepisovat na dopis, protoze uz jen tim, ze se s nim vazne bavim, mu davam legitimitu. Coz je mimochodem pravda, nicmene s takovym pristupem se clovek taky moc daleko nedostane.
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    To ja mam odjakziva spis zdanlive opacnej problem, protoze vidim totalni nelegitimitu tech legalnich veci, takze mi to spinave prijde cistsi a spravedlivejsi. Me proste urazelo i se bavit treba s nejakym zbytecnym urednikem nebo mu odepisovat na dopis, protoze uz jen tim, ze se s nim vazne bavim, mu davam legitimitu. Coz je mimochodem pravda, nicmene s takovym pristupem se clovek taky moc daleko nedostane.
    nebudu zastirat, že ve spouste vecech mi otevrel oci sazkar, za coz musim samozrejme podekovat
    There is no dark side of the moon... Really! Matter of fact there´s all dark!
    The lunatic is in my head
    There's someone is in my head but it's not me

Pravidla přispívání