Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 64

Téma: ty internety

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    omg omg
    takze v jednu chvili me nakdo pozve na smazaka po PM a v tu samou chvili se jeste nekdo necha pozvat

tak vazeni, jeste jsem se nezminil o jedne dulezite vlastnosti libida.. lepkave libido se lepi na cosi, co se zove objektem a objekt je muj jen MUJ

neboli rad zeru sam sve zradlo, eventuelne jeste zvladnu s nejakou zenskou, ale to je zas jen perverze na druhou, kde ten objekt ze zradla prenasite na tu babu, ktera ma byt zakuskem (pokud neni, tak tim lepe, touha je lepsi nez naplneni... ale co ja, nebohy objekt orbital, bych vam o tom mel rikat... vite sve )

takze kdyz me pozvete na smazaka eventuelne se nechate pozvat, tak uvidite proste zarostlyho bezdomovce zrat smazak nechutnym zpusobem
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    takze kdyz me pozvete na smazaka eventuelne se nechate pozvat, tak uvidite proste zarostlyho bezdomovce zrat smazak nechutnym zpusobem
    To je zase moje libido. takze budu nekonecne touzit a muje tuzba zustane nenaplnena.
    S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

Citace Původně odeslal kanafásek Zobrazit příspěvek
    To je zase moje libido. takze budu nekonecne touzit a muje tuzba zustane nenaplnena.
    ano a bud rad, nebo poznas ten druhej horor podle popisu Wildeho + budes mit pocit viny ze zruinovanyho Schmeichela

nemam tenhle thread rad, vzdycky se jakz tak uklidnim, pak sem nekdo napise nejakej zvast, ja to musim otevrit a zacnou mi kapat sliny

to dnes jeste odjela T. takze jsem nejedl vubec nic
    Gambling feels like endless ejaculation

Pravidla přispívání