Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 64

Téma: ty internety

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    je to jak titulek z novin: "ŽIVĚ: Pouliční válka v Kyjevě má až sedmdesát obětí. Země EU uvalí na viníky sankce"

Co kdyz nejsou vinici? Co kdyz neni reseni (jako zaletet si na smazak nebo nezaletet si na smazak. O to jde. Touha je zaroven spatna a zaroven vecna. Proto vetsina lidi, co uz pochopila, ze Buh existuje, tvrdi, ze buh je skodolibej magor. Protoze zpusobil vesmir, kterej nema reseni a vyhnal nas do nej z raje.

Vira je teprv az kdyz clovek pochopi, ze Buh existuje a vse je v poradku, jen clovek vetsinu casu vubec nepochopi jak. Ale kdyz tomu bude verit, tak to pochopi o neco casteji, nez kdyz jen bude porat rvat, ze bud Buh neni nebo ze je, ale je to zmetek.
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Vira je teprv az kdyz clovek pochopi, ze Buh existuje a vse je v poradku, jen clovek vetsinu casu vubec nepochopi jak. Ale kdyz tomu bude verit, tak to pochopi o neco casteji, nez kdyz jen bude porat rvat, ze bud Buh neni nebo ze je, ale je to zmetek.
    Presne tohle jsem si diky sazkar.net za uplynuly rok a pul ujasnil. Dekuju. (Uz si ani nepamatuju, jak jsem presne vnimal viru drive, jen vim, ze jsem nikdy nebyl ateista.)

Pravidla přispívání