Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 67

Téma: Player Patrik - šachoruleta

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    [QUOTE=Amálka;130997]
    Citace Původně odeslal holden64 Zobrazit příspěvek

ty curaku jeden chytrackej tady vubec nejde o affil on vubec zadny kasina nedoporucuje , vis hovno o co se jedna tak drz picu
    kretene jeden vymrdanej ja nikde nepisu ze ten system funguej jen chci vysvetlit proc fungovat nebude , kriple zasrany

Citace Původně odeslal Amálka Zobrazit příspěvek

kretene jeden vymrdanej ja nikde nepisu ze ten system funguej jen chci vysvetlit proc fungovat nebude , kriple zasrany
    vubec jsem necetl, o cem ten system je, nebo k cemu je.... ale zeptam se obecne... kdybys mel nejaky funkcni system, tak bys ho jen tak dal na net?

Citace Původně odeslal neon3 Zobrazit příspěvek
    vubec jsem necetl, o cem ten system je, nebo k cemu je.... ale zeptam se obecne... kdybys mel nejaky funkcni system, tak bys ho jen tak dal na net?
    proboha..... ja na tom skoleni byl 5 let zpatky ja ten system znam . Chci se pobavit s nekym kdo ho zna taky a kdo mi muze rict proc nefunguje . Pisu snad v nejakym jinym jazyce ? Tak jako je vysvetleni ze nebude fungovat martingale tak me zajima jestli ej vysvetleni pro tenhle system .... a ne neni to system zalozeny na doubleni sazky a podobne picoviny . Prave proto se ptamkdo ten system zna

Pravidla přispívání