Pohrávám si s myšlenkou, že se na bonusy vyprdnu, alespoň u sázkovek kde mi to bude smrdět. Ty podmínky, kde je několikanásobný rollover se mi navíc vůbec nelíbí a snad se i bez toho obejdu.
Problém vidím v tom, že s celkovým bankem (5K) budu operovat přes Moneybookers, tedy do sázkovek budu posílat sumu, kterou budu potřebovat přesně na 1 vsazenou příležitost, myslíte si že jim to přijde podezřelé? Podle mě by to řešit nemuseli, dokud nepůjde o větší vklady, než je těch 5K, poté už bych si snad mohl dovolit držet v jednotlivých SK určitý obnos.

jinak budes sazet 5 sekund pred zapasem a jinak 5 hodin
Tohle napsal Orbital v tématu, na který tu Livar odkazoval. Je to myšleno tak, že čím dál je do zápasu, tím je pravděpodobnější, že se sázka VOIDne?

Z počátku mám v plánu brát arby (alespoň některé) z oddsportalu, máte s tím někdo zkušenosti? Přijde mi, že některý zápasy tam visí jako Surebet až podezdřele dlouho, jako kdyby to měla být past na arbery. Ale je možný, že v tom objemu zápasů jaké SK vypisují, jim těch pár arbů/arberů (mezi více SK samozřejmě) nevadí. Co si o tom myslíte?

Jako měnu si tada nejspíš určím Euro.