Ta ztrata musi byt samozrejme minimalni, prioritu ma arb, nebo alespon nulova hladina. Nekdy by mne to ale proste zabralo delsi dobu jak z hlediska presunu, tak u hledani arbu, takze se smirim s minimalni ztratou (samozrejme musi byt nizsi jako prumerny zisk na presouvanou sumu, jinak to vubec nema smysl). Ono tak casto se mi to zase nestava. Udelal jsem to s tou ztratou zatim mozna 3-4 krat, kdyz nepocitam pretaceni bonusu. Jednou to skoncilo vyhrou na nechtene strane, pak jsem to docela zlozite a dlouho prevadel

Rozhodne to neni idealni zpusob ale o ucty u tech vybranych rekreacek bych zatim nechtel prijit. Az se to stane, budu se muset prizpusobit. Uz tedka zkousim, paralelne s tim, co sazim a co mi zatim jde, dalsi veci abych dokazal vytvorit potrebny zisk jenom na profi sazkovkach (zisk je logicky nizsi s nizsi moznosti vyberu sazkovek). Ja se sazenim nezivym, chodim normalne do prace, mam doma nezamestnanou manzelku a tri decka, cas na sazeni je minimalni. Navzdory tomu jsem za posledni rok v plusu (bonusy nepocitam) a neni to nahoda. Hodne jsem se naucil, bank se rozrostl a bavi mne to.

Zpet k veci - kdyz sectu ztratu u tech par prevodu a porovnam to s moznou ztratou uctu, stale je to pro mne vecsi value. Az se mi to v tom srovnani prestane vyplacet, vyseru se na to.