ako som pisal na chat... vlakno vyzera byt super.. ale pisat o Tripadvisor a booking-u snad nie je vobec potrebne, pretoze kazdy pri prvom vycestovani bez CK musi na tieto portaly narazit.. Prinos bookingu a TA je nepopieratelny a ich vyuzivanie pri cestovani je uz tak povediac nutnost... Ale je to ako bavit sa o tom ci je dobre pouzivat Pinnacle vo vlakne s nazvom High-stakes betting.. proste kazdy s tym prichadza okamzite do styku..
Skor by bolo vyborne toto vlakno posunut niekam inam, hladat nieco co je podobne tymto webom, pripadne maju svoju filozofiu posunutu v niecom dalej.. Podla mna tych webov je niekolko a uvital by som kazdu prakticku radu
Za mna asi najviac ma zaujima ci niekto pouzival alebo bezne pouziva https://www.airbnb.com/ co je ubytovanie u niekoho.. Tym padom kazda noc, kazda navsteva bude niecim uplne specificka. Pravdepodobne to bude mat svoje plusy aj minusy.. Osobne sa ju chystam vyuzit v decembri.. Pripadne osobne skusenosti niekoho kto to pouziva by sa dost hodili..

Odpověď s citací