Porad nak nechapu proc se tohle vlakno zalozilo, protoze to skonci tak, ze mi tady par lidi zase rekne, ze su kokot, alkac a nebo mi da orbi ban coz nebude nic novyho, ale tak kdyz uz to Iceland zalozil, tak sem neco napisu. Zacalo to tak, ze sem ovarisovi rano na chatu rekl, ze mi pripomina holku s kterou sem pred par mesicama asi tak 3 mesice chodil. Byla to takova hodna holka, ktera moc nepila nekourila, negamblila, atd. Ze zacatku me brala takovyho jaky sem. Kdyz sem rekl, ze du na hokej/do hospody tak byla uplne v pohode a nic neresila. Ale potom postupem casu ju zacalo srat cim dam vic veci az byla nasrana skoro porad a chtela me az moc zmenit. Zacalo to tim, ze porad kourim a smrdim kourem, pak, ze su nak moc casto v hospode, porad chodim na hokej, atd. Jelikoz byla takova stydlivejsi a nebavi se s kazdym koho potka jako ja, tak se nebavila s mojema kamosema, nemela je rada a myslela si o nich jen ty nejhorsi veci. Postupem casu kdyz sem k ni jel, tak sem se kolikrat tesil vic na jejiho otca, protoze s tim sem si docela rozumnel. Byl z Ostravska a fandil Vitkovicam. Mel doma takovou dilnu kde mel TV, takze sme se tam obcas zasili, cumeli sme na hokej, dali sme naky pivko nebo panaka a pohoda. Akorad tu moju to zase sralo coz se ji ani moc nedivim... Ale neni to zase tak, ze bych porad chlastal a uplne na nu sral jak si tady budete zase myslet. Kdyz sem byl s nou tak sem se ji fakt venoval. Mel sem zrovna aj dost penez takze sem nemel vubec problem ji neco koupit nebo ju vzit nekam kde chtela. No dopadlo to tak, ze mi rekla, ze but prestanu chodit do hospody a prestanu se bavit s mojema kamosama a nebo se spolu rozejdem. Jak sem se rozhodl je tady asi vetsine jasny Vcil su teda zvedavy jestli tady z toho neco bude...