To, ze nekdo dela neco kvuli sobe nebo ze neco dela kvuli obrane pred nekym neni vubec v rozporu s tim, ze to dela obecne pro realitu.
Vem si jak vznikl sazkar (at je tu nejaky forum, co zabere cast trhu gamblu). Nebo proc jsem ja zacal sazet (at mam svobodu, nezavislost a muzu na vsechny srat). A v co se to vyvinulo ANIZ by to uplne poprelo ten puvodni a povrchni zamer.
Jen proste aniz bych te chtel nejak stirat ti to blika z cerne na bilou a naopak. Je to mechanicisticky pojeti skrze kauzalitu a nikoliv synchronictu. A je to uz malo. Dokonce i kdyby to Livar nevedel, co a proc cini v tomto threadu, tak je na tobe, abys ten pribeh vnimal mytologicky. To same s LIKEs. To same s tvym pribehem a ne tady porad jak mala holka fnukal nad tim, co provedla tvoje bejvalka tobe nebo co jsi provedl ty ji. To nepomuze ani Livarovi. Nepomuze to ani me. Jak bylo receno, clovek nema soudit jine a clovek nema soudit ani sam sebe (jelikoz vim, ze se tady nekdo zepta a co ty Orbitale, jaktoze rozdavas ty bany a soudis lidi, tak odpovim a usetrim dalsi ban - ja ty lidi nesoudim, ja uz jen takovy mnozstvi zaseku proste nejsem schopen vydrzet a ban je to posledni co muzu nekomu dat - obcas teda i to prvni a posledni zaroven).

Odpověď s citací