Díky za uvítání
Ok, dejme tomu, že nějaká vypovídací hodnota by tu byla. Ale vždycky to bude výsledek nějakých individuálních asociací, a nebude to vždycky souviset s tou první, do očí bijící souvislostí, v tomhle případě, že Charlotte byla děvka. Samozřejmě to, jak si to tu kdo přebere, je čistě jejich věc a já ani nemám moc potřebu to tu do detailu probírat. Tolik k tomu nicku.
Další stereotyp - po vystudování humanitního oboru nutně nic nevim o sázení. Nebudu tvrdit, že vim všechno, to v žádnym případě. Ale to, že jsem vystudovala něco humanitního neznamená vůbec nic. Třeba to může jen znamenat, že jsem zase jednou šlápla vedle. Ale co, chybama se člověk učí. A vystudovaný humanitní obor nevylučuje současné studium třeba zaměřené úplně jiným směrem. A třeba mě k sázení mohl vést někdo z rodiny, třeba sázím od svých 13 let. Samozřejmě to nikomu neberu, můžete si tu poskládat dohromady to, co máte někde černé na bílém, já s tím problém nemám
Něco dělám, a to něco je o něco lepší, než to, co jsem dělala předtím. Takže je to krok k lepšímu. A netvrdim, že je to ideál, k tomu to má daleko. Uvidíme, jak dlouho tu vydržim, ale skoro bych řekla, že se tu ráda zastavim i poté, co udělám další krok někam jinam. Kdo ví. Jinak žádnou reklamu sem dávat nebudu, ale pokud se někdo na něco zeptá, tak ráda odpovim, asi tak.
Jinak děkuju za rozbor, celkem jsem si ho užila![]()

Odpověď s citací