Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 35

Téma: Tenista tips - paid service

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Asi by to chtělo ještě víc zalichotit Orbitalovi. Jo mít tak doporučení Orbitala namísto Phaseho89, to bys ty PM nestíhal mazat, jak by ti chodily přihlášky od nových klientů.

Nesedí toho víc a čím toho vysvětluješ, tím je to horší. Takhle je to u každého prodavače.

Sázíš první a máš 8,8%, ti ostatní pak kolik? Taky tak? To asi těžko ... a pokud ano, tak by znamenalo, že kurzy neklesaly. A tím pádem zase nesedí začátek, protože sázení na neklesající kurzy nemůže vést k plusu.

Vůbec něco jako 8,8% na rozvinutých tenisových trzích pinnu je nesmysl. Ale to jsi asi nastřelil v rámci marketingu na klienty.

A těch 1500E znamená co? 0,5-1%? Nebo jak je to?

V tom případě to nemá cenu vysvětlovat dál, když je to horší, protože to stejně nedospěje k žádnýmu řešení, max tak k tomu, že se tady budu muset furt obhajovat proti všem, kterým se to nebude zdát a kteří to bude považovat za nesmysl a říkat, že to není možný, tak, jak jsi to teď udělal ty. Holt to mám ověřené x-letým samplem u sebe a minimálně ročním samplem u dalších lidí (uznávám, roční sample není nic, takže to třeba půjde dolů).

Proč bych Ti prosím tě měl říkat o svém BR managementu?

Nechal bych to být, omlouvám se, jestli jsem tímhle threadem někoho naštval, odsud si mě nikdo nesubscribne a já už vlastně ani nechci, místní posty mě donutily se zamyslet, že se to dá dělat i jinak, tak uvidíme.

Mějte se
    Naposledy upravil tenista; 08.06.2013 v 15:25.

Pre tenistu. Prišiel si medzi chlapov kde hrá každý sám za seba. Pretože tak je to aj v prírode. A je to tak správne. „Starať sa o klienta“ je niečo čo patrí úplne niekde inde. Napr. na geriatriu. Každý tu zaplatil krvou svoje poznanie. Nejde o prachy. Ale o tú krv. Je absurdné predávať vlastnú krv za prachy. Nech by boli akékoľvek. Krv si máš šetriť, starať sa aby bola čo najzdravšia, aby si z nej splodil syna ktorý z nej bude čerpať.
    Apropo, vieš si predstaviť savanovú kaviareň kde pri stole popíjajú kávu lev s antilopou v dobrosrdečnej debate o tom ako ani jeden z nich nezvláda svoje swingy?
    Bol by som rád keby si ukázal že máš gule a neodišiel odtiaľto. Nie si špatný chlap, len zreviduj svoje myslenie.
    Zavrhli úmysl, který Bůh s nimi měl. (Lk 7,30)

Nepodľahnite podfuku, že svet sa delí na dobrých a zlých. Svet je ring, kde jedni hajzli bojujú proti druhým hajzlom.

Citace Původně odeslal iceland Zobrazit příspěvek
    Pre tenistu. Prišiel si medzi chlapov kde hrá každý sám za seba. Pretože tak je to aj v prírode. A je to tak správne. „Starať sa o klienta“ je niečo čo patrí úplne niekde inde. Napr. na geriatriu. Každý tu zaplatil krvou svoje poznanie. Nejde o prachy. Ale o tú krv. Je absurdné predávať vlastnú krv za prachy. Nech by boli akékoľvek. Krv si máš šetriť, starať sa aby bola čo najzdravšia, aby si z nej splodil syna ktorý z nej bude čerpať.
    Apropo, vieš si predstaviť savanovú kaviareň kde pri stole popíjajú kávu lev s antilopou v dobrosrdečnej debate o tom ako ani jeden z nich nezvláda svoje swingy?
    Bol by som rád keby si ukázal že máš gule a neodišiel odtiaľto. Nie si špatný chlap, len zreviduj svoje myslenie.
    Moc dobre napsano.
    S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

Pravidla přispívání