Zrovna bet365 mi nedávno (1 měsíc) vyšel docela "vstříc"....SK mají u LIVKA daná pravidla, které není od věci si přečíst a krom toho, že si vyhrazují právo sázkovou příležitost kdykoliv zrušit, pozastavit atp atp...
se mi stalo, že jsme si podal sázku v 10minutě prvního poločasu za stavu 2:0 že padně 3+, kurz 2,6 když jsem došel o pár minut později jaké překvapení bylo když stav byl 1:0 a běžela cca 24 minuta. Okamžitě jsem napsal na customer chatu, že co to má znamenat a oni mi psali, že se omlouvají ale podané sázky live se nedají po pěti minutách od sazení stornovat a že tudíž je sázka proherní.
Napsal jsem jim velmi velmi dlouhé zprávy, že toto je na hranici slušného chování a že to je až skoro nekalá praktika se takhle obohacovat na sázejících. Pal to čert kdyby to byla drobná sázka, ale jednalo se o 10k. Tudíž jsem psal, že by bylo velmi slušné tuto sázkovou příležitost pozastavit pokud bookmaker neví stav zápasu a kouká na jiný fotbal a že sázka byla naprosto neoprávněná. Paní se se mnou jen slušně rozloučila s tím, že opravdu je jen na zakaznickém chatu a ona kurzy a stav nevypisuje, zápas byl okamžitě bez jakékoliv sázkové příležitosti, běžel naprázdno a s omluvným vzkazem (PM) mi částku vrátili. Dost jsem koukal, protože být to bwin či jiní vychcánci, nevím zda by vůbec uvažovali o navrácení.
čili si myslím, že zrovna bet365 patří mezi ty "solidnější" zatím jsem neměl problém.
Shrnuto, sázka zastavena, vklad vrácen s omluvným vzkazem.

Odpověď s citací