Nemyslím si, že SK mají v matematických modelech nějaké chyby. Podle mě jde o to, že matematické modely ti sice přesně předpoví průměrný výsledek, ale tento průměrný výsledek pochopitelně vždy tvoří pouze menší , či větší oscilace kolem něho. Sázkař se dle mého snaží najít všechny signály (forma, počasí, zranění, psychická konstalace týmu, sledování live zápasu), že k takovému výkyvu dojde a ten pak zachytit v sázce. Čím větší zachycený výkyv (např. Rosol v Nadal), tím pak pro sázkaře lépe.
Třeba dneska v noci: zápas River Plate- Tigre . O poločase stav 0:0; dávám over 1,5 (@ cca 2,5)....v 54 min. padá první gol Tigrů. Od té chvíle obrovský tlak River Plate, několik tyček, neuznaný gól....prostě situace těhotná gólem.....a tak když v 85 min. padá druhý gól, tak dávám over 2,5 (@4), protože padnutí branky (po tom co jsem viděl), je dle mého pravděpodobnější než odráží @.
No nakonec jsem mohl být v tom overu i odvážnější, protože gól padá ještě v 86, v 92 a v 95 minutě.
Chci tím jenom říci, že tohle to ti žádný matematický model nepředpoví (naopak, co se týče předzápasového overu, tak šlo kurzově o podprůměrný zápas), ale dá se k tomu dopracovat na základě informací - v tomto případě, sledování zápasu live.

Odpověď s citací