hoši vy mi dáváte
Yuko vole, kurňa, do řiti, do pí...
----
Treatment of pitching changes
When listed pitchers are offered, wagers on total runs (over/under) and TEAM TOTALS (over/under) and Run Line (handicap) and Alternate Run Line (alternate handicap) will have no action if a PITCHER change occurs prior to both listed pitchers throwing at least one pitch.
A PITCHER is deemed a starter after throwing the first pitch to the opponent's first batter.
Tohle je přece naprosto jasný... Překlad zní, jsou li uvedeni SP, tak sázky na totals, team totals a run line, a alternative runline, nebudou platné, pokud uvedení SP nenastoupí (nezahájí zápas první nadhozem).
To znamená pokud ty SP máš na sázce, čili si je před sázkou zaškrtnul.
Pokud si je nezaškrtnul, tak není podmínkou sázky aby ten SP přece nastoupil, protože ho prostě nemáš na tiketu.... Čili házet nemusí a tvá sázka platí s jakýmkoliv SP co nastoupil do zápasu...
...........
Jinak to co jsem napsal byl prostě příklad, reálně se to mě snad ani mě nestalo co jsem sázel, aby se povedlo tohle. Ale celkem častý je že jeden tým vymění, dejme tomu hosté SP n.5 za SP n.6, a to nebývá moc velký rozdíl, takže ten kurs se nepohne tolik a lajna na totals třeba o půl bodu. (jinak ten příklad se v reálu určitě stal, ale já ho neměl vsazen před začátkem, čili se nestal mě... ta pravděpodobnost že se vám to povede je dost malá). Ale prostě to tak lze, proto jsem to napsal.
Jinak se stává se že dokonce u jednoho týmu ten SP není oznámen, čili je na Pinnacle napsán jen u jednoho týmu. Takže se automaticky sází s tím Action u jednoho týmu (pokud chce vsadit), ten SP kdo pude se samozřejmě dá předvídat, nebo už se dokonce ví na americký serverech co se zabývají zprávami z MLB., ale prostě bookies to chvíli trvá. Každopádně vy sázíte s Action vs SP druhýho týmu.
A je to další věc co bourá vaší teorii, že při změně SP, ačkoliv máte action, sázky stornují... To by přece byla jinak totální sračka od sázkovky, logicky ne? Hoši. Proč by tu pak byla ta možnost Action? Když by to bylo automatické storno při změně?

Odpověď s citací