dzish
tie kliky drepy robym aj ja, teraz som si este kupil hrazdu.
Zacal jsem letos aplikovat mezi zapasama nebo o prestavkach hlavne v noci, ani ne tak kvuli stresu, ale spis jsem citil, ze u sazeni sla moje fyzicka rapidne do hajzlu. Nikdy jsem neposiloval, ale drive jsem byl hodne aktivni ve sportech (fotbal, nohejbal, tenis, hokej atd.) Navic v praci se taky nepredru. Jedu kliky a sedy, lehy, citim se super, navic nekdy v noci, kdyz pada unava a mam spankovy deficit, me to trochu udrzuje v pohode. Pred nedavnem jsem zacal otuzovat, hlavne abych se zbavil kazdorocniho nachlazeni, samozrejme pianko, na lednove plavani ve Vltave to nebude asi nikdy.

Stres u sazeni jsem, myslim, odboural, spis to bude omezenim livka, jeste predloni bylo livko u me v masivni prevaze, dnes je to jen doplnek predzapasoveho sazeni. V tom me trochu inspiroval Emir, ja byl presvedceny, ze bez livka to nejde, on nelivkuje vubec, rikam si, tohle by mohla byt pro me cesta. Jinak fakt skoncim jednou s infarktem. Uplne livko nevymazu nikdy, ale drzim dabla na uzde. Stres z bad beatu u pokeru asi nevylecim nikdy Mozna proto uz poker pinkam hodne zridka.