Zacal jsem letos aplikovat mezi zapasama nebo o prestavkach hlavne v noci, ani ne tak kvuli stresu, ale spis jsem citil, ze u sazeni sla moje fyzicka rapidne do hajzlu. Nikdy jsem neposiloval, ale drive jsem byl hodne aktivni ve sportech (fotbal, nohejbal, tenis, hokej atd.) Navic v praci se taky nepredru. Jedu kliky a sedy, lehy, citim se super, navic nekdy v noci, kdyz pada unava a mam spankovy deficit, me to trochu udrzuje v pohode. Pred nedavnem jsem zacal otuzovat, hlavne abych se zbavil kazdorocniho nachlazeni, samozrejme pianko, na lednove plavani ve Vltave to nebude asi nikdydzish
tie kliky drepy robym aj ja, teraz som si este kupil hrazdu..
Stres u sazeni jsem, myslim, odboural, spis to bude omezenim livka, jeste predloni bylo livko u me v masivni prevaze, dnes je to jen doplnek predzapasoveho sazeni. V tom me trochu inspiroval Emir, ja byl presvedceny, ze bez livka to nejde, on nelivkuje vubec, rikam si, tohle by mohla byt pro me cesta. Jinak fakt skoncim jednou s infarktem. Uplne livko nevymazu nikdy, ale drzim dabla na uzde. Stres z bad beatu u pokeru asi nevylecim nikdyMozna proto uz poker pinkam hodne zridka.

Odpověď s citací