Cau gadzi. Ten znamej, jestli je to on, se predevsim pokusil o dvojitou sebevrazdu a az po ni se dal do kupy. Normalni vysvetleni bude, ze diky praskum, ja budu rikat, ze kvuli tomu, ze nebyl debil a premyslel.
Ty sis Gadzi vymrdal mozek no a oni ti za to dali nahrazku. Netroufnu si ti nic rict, typka co to prehanel s MDMA sem znal jen jednoho. Ale to co pises je proste presne ono. Clovek ma z nejakyho duvodu nizky sebevedomi a socialni fobii (napriklad ze vyrusta v peknejch srackach a evoluce se brani), ale clovek si da prasek a problem je "vyresen". Reseni predtim by bylo proste poslechnout svoji socialni fobii a s nikym se nebavit a ne na to zrat extaze a nasledne AD. Co s tim ted nevim. Ale to, ze s tebou dal nic nedelaji a leta te nechavaji dal fetovat je fakt priserny.
Zkus dat dohromady mozek a vymysli neco sam. To co si v tvy zableseny situaci predstavuju je ale prilis velkej masakr. Jdes na to jednoznacne spatne, protoze mit rozmrdanej mozek a do toho si porizovat pritelkyni, bydlet tusim u rodicu (kteri ti spiskali ten primarni problem), znamena, ze tu citlivost fakt nemas a nemas o ni ani potuchy.
K zamysleni je taky to, ze se tady na foru nebojis; coz je dalsi souvisejici vec - rozdeleni na masku a prave self. Bat se lidi je v poradku, ja mam hruzu z kazdeho noveho PMka. Srat na lidi v poradku neni - je to dukaz, ze je clovek v hajzlu a jen si na to samozrejme hraje. Jeho pravy self je utlumeny, na kontakt netrenovany a trese se jako sulc. Po jeho spojeni a bitvach s falesnym self, co bejkuje, neni ani vidu ani slechu.

Odpověď s citací