Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 56

Téma: Co se stane v roce 2013?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Máš pravdu bejku, však to mají i ve sloganu Fortuna-bavte se. Dříve měli "Změřte síly s našimi bookmakery" teď by tam muselo být "Změřte síly s našimi sekretářkami", nebo kdo tam teď opisuje kurzy, takže Bavte se je takové přijatelnější

Citace Původně odeslal Merlin Zobrazit příspěvek
    Máš pravdu bejku, však to mají i ve sloganu Fortuna-bavte se. Dříve měli "Změřte síly s našimi bookmakery" teď by tam muselo být "Změřte síly s našimi sekretářkami", nebo kdo tam teď opisuje kurzy, takže Bavte se je takové přijatelnější
    Plzen nebude potrestana v korupcni kauze @1,9, Kretinsky bude obvinen z falsovani dukazu, proto bude muset prodat Spartu novemu majiteli @6,0, ktery si bude chtit splhnout u fanousku a vezme zpet Repku do Sparty @100. z toho mi vychazi akovka s @1140

dalsi value mi prijde na vystoupeni Ceska z EU. To je fakticky kurz 1000 na to, ze se rozpadne EU pristi rok.

A asi i ta Plzen ze nebude potrestana mi prijde vysoky kurz- ono kdyz by na ne neco prasklo, tak pochybuju, ze by se to vyresilo hned v tom roce...

Citace Původně odeslal JIRKAHOMOLA Zobrazit příspěvek
    dalsi value mi prijde na vystoupeni Ceska z EU. To je fakticky kurz 1000 na to, ze se rozpadne EU pristi rok
    No nevim, jak by bylo tohle vyhodnoceno. Kdyz se EU rozpadne, neni z ceho vystoupit. Vypada to v tomhle pripade spis na push.

Pravidla přispívání