orbi porad mi chces davat ban a tady je pritom takova tutovka komu bys ho mohl vyslat![]()
orbi porad mi chces davat ban a tady je pritom takova tutovka komu bys ho mohl vyslat![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
uz me ta chut presla, prave sem si mocne ulevil, pote co jsem si od tebe musel precist 10 PMek na tema banu-nebanu-proc jsem ti ho nedal apod
zivot je svine, clovek porad facku ranu z levy strany...prijde..neprijde...tak uz prijde? a pak ho nekdo znasilni do analu a zivot jde dal
Gambling feels like endless ejaculation
uz me ta chut presla, prave sem si mocne ulevil, pote co jsem si od tebe musel precist 10 PMek na tema banu-nebanu-proc jsem ti ho nedal apod
zivot je svine, clovek porad facku ranu z levy strany...prijde..neprijde...tak uz prijde? a pak ho nekdo znasilni do analu a zivot jde dal
Gambling feels like endless ejaculation
Pokud ses presvedcenej ze te okradli tak na to udelej spesl topic do sekce kde je Unibet, popr bych jeste dal complain na Sbr.
Tady je celé subforum o Unibetu, stačí se podívat. Osobní zkušenost z poslední doby nemám, ale zrovna jich bych se nebál. Co si pamatuju, tak minimálně jeden člověk (Ovaris) v poslední době o nich píše, že jsou féroví. Nevím kolik procent a kolik dnů ti chybí do konce protáčení, ale přemýšlel jsi třeba o tom, že to, kde se ti ty peníze přelévají jde do jisté míry (rozhodně do větší, než jak to je teď u tebe) řídit?
no chybi mi protocit 18k ze 40 . zbyva 55 dni k protoceni bonusu....ridit prelevani ? tak davam na SK kterou skalpuju vyhry s kurzem dejme tomu 3-4 ++ a nevyhry na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">betfairu... jen mam proste smulu ze i kdyz je to zapas s kurzem 4 vs 1.30 tak vyhraje ten s kurzem 4 na unibetu.... je nejaky jiny zpusob jak to ridit ? jestli ano tak si opravdu moc rad necham poradit..
Ty na to tak nějak nervozně moc spěcháš, proto se ti pak stává co se ti stává, prostě se uklidni a víc u toho mysli.
55 dnů je šílená doba. Navíc nechápu proč píšeš, že ti CHYBÍ protočit 18 tis. ze 40, to přeci není důležité, ty nepotřebuješ nic protáčet.
no zezačátku jsem počítal stim, že během pár zápasů se mi to bez problemu prelije na betfair a nemusim se srát s protacenim....ale po par zapasech ktere mi " nevysli" jak jsem psal vys, si myslim ze rychlejsi bude kdyz tech 18k dosazim....opravdu me v tuhe chvili nenapada nic lepsiho...na unibetu mam necelych 500 euro..na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">betfairu dnes doliju 10k a budu se samozrejme snazit sazet tak aby byla vyhra na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">betfairu, ale jak rikam,zatim jsem na to mel smulu....jestli mluvim nesmysly a delam neco spatne tak mi to prosim rekni
Snazis se protocit vice penez za mensi protihodnotu. Proc potom sazis maly kurzy na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu ? Dolijes 10k na Betfair a chces prosazet 18k na Unibetu. Sazej tedy treba 1,5 na Unibetu a 3,0 na Betfair. Pak budes potrebovat jenom 9k na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu a mas to protoceny.
Poradne si precti forum, 2-3x.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |