No já určitě nemám v plánu končit s "normální" prací. To by mě v tuto chvíli ani nenapadlo, protože opravdu nevím, co jinýho bych dělal, tohle mě teďka těžko uživí a to vlastně ani nechci, když o tom vím prakticky kulový a pokud budu třeba za dva roky v situaci kdy už si budu moct dovolit nechat práce, tak to bude úspěch, ale ono je asi zbytečný teďka něco plánovat zvlášť na tak velkej časovej horizont. Peníze získaný skalpováním jsem bral a vlastně pořád i beru spíš jako prostředek pro další zkoušení a učení se, byť i rizikovější než skalpování .. Z vybraných peněz jsem už něco stáhl, to jo, hlavně proto abych dorovnal to co sem do toho všeho vložil ze svýho a pak už se tam vlastně točily jen ty získaný peníze samotný. To co se tady celou dobu řeší, ono se hodí vědět jak nejideálněji vybrat ty peníze, protože dřív nebo později budu stejně potřeba něco vybrat na BU. Ať to bude za měsíc nebo za tři...

Btw. někdo se mě myslím ptal jestli o něčem nevím kde by se ty peníze dali v pohodě otáčet třeba z MB kvůli udržení VIP, tak myslím že Victor by na to mohl být dobrej, vložil jsem, nevsadil jsem, vybral jsem -> stejná suma se mně vrátila, protočit nic nechtěli, poplatek žádnej. U mě to ale byla relativně malá suma, nevím jak by se tvářili kdyby to někdo udělal s x tisícema, ale snad stejně ...