Citace Původně odeslal ledvja Zobrazit příspěvek
věřím že tvá trpělivost není nekonečná, takže doufám že už jsem teďka na všechno přišel

jj, můj čas je zatím hodně levnej, když vydělám 4eura za den usínám s pocitem úspěchu ... pro Vás asi k smíchu

mám zatím MB v korunách a tam je to nějaký 45 ,- a nějaký drobný, tak proto mně hned nedošli ty 3 eura
neni nahoda ze Vas napises velky V a spojis to s tim, ze se ti nekdo posmiva... to je mimo

4 eura a pocit uspechu je zaslouzenej, ale s timhle vydelkem proste nemas stahovat love vubec zadny a kdyz uz tak teda 1x za mesic

pokud vydelas 4x30 E za mesic, nechas tam treba tretinu, tak stahujes 80 Euro, u toho te pravda vubec nemusi zajimat jestli platis 1 nebo 3% za prevod, poplatek te zajimat musi a nejjednodussi je poslat to z MB za ty 3 E na svuj ucet

PS. jelikoz vydelavas za mesic malo (a to se ti fakt nesmeju) a stahujes s castou frekvenci, tak uz v tom delas hodne major bug, asi jako dementni holcicky, co vybiraji 4x denne z bankomatu po 200 Kc s tim ze poplatek za vyber jsou 4petky a vymysli do toho teorie jak strasne usetrily

zamer se na svoji hlavu spis nez na poplatky... mas tam hodne veci sejdrem, na sazkari evidentne jen plujes po povrchu a podobne i v sazeni; vybrat bonusy, stahnout tech par litru na ucet o tom to fakt neni a opravdu je lepsi jit makat do toho tesca

PPS. a to vubec pomijim, ze stahovat takhle male penize nema value absolutne... to je proste limitni nula; bud extenduj a vylepsuj to co delas, na ceste asi budes minimalne na prvnim schode, nebo se na to vykasli... i vydelek 0.04 eura muze byt zajimavy, pokud je to soucast ty cesty a vnimas to tak, ale stahovat tyhle pidicastky zpet je zoufalost