debata o middle class je zbytočná, lebo middle class je chiméra. Neexistuje. Je absurdné ráno vstať, otvoriť okno, pozrieť sa na trávnik a biely plot a blažene si povedať "ja som stredná trieda". Lebo mám všetko ako to diktuje definícia. Ženu, 2 deti, psa, trávnik, 2 autá a ostatné atribúty. Žena sa mi kurví, ja sa kurvím, decká fetujú, autá a barák mám na úver. Pozícia vo firme - Corporate Branding Agent alebo Forward Tactics Architect. Telo mám rozosraté zo žrádla z KFC a hemoroidy z kancelárskej stoličky. Ale chodím do fitka. Ale nič z toho nevadí. Všetci predsa vidia, že som middle class a ja si to sám o sebe a svojom statuse myslím. Neviem čo si vysvetľoval Orbimu. Každopádne ale predo mnou o týchto veciach mlč. Môžeme sa baviť o všetkom, ale middle class mi spôsobuje nervozitu a tretí infarkt nepotrebujem.
napríklad dlaždič, baník, asfaltér. Tí všetci berú prachy za drinu. Neexistuje hodně peněz za málo muziky. Existuje hodně peněz za maximum muziky. A vieš čo je sráčovského na tom chcieť prachy za málo práce? Že takto to robia ojebávači. Furt chcem veriť, že ty taký nie si.
Myslím že na tomto fóre odznelo k samotnej technike hrania takmer všetko. Otvorene alebo inak. To čo sa javí že s technikou nesúvisí, tá nadstavba bez ktorej nikdy nebudeš dobrý hráč, je práve ten "balast" ktorý tu odznieva. Minule som písal že PRODUKT je všetko dohromady. Takže dôležité info je aj to, že middle class je bullshit a Zeman je pedofil