pro moje sázení je úplně normální, že vsadím třeba 5 sázek na jeden zápas - a klidně i mnohem víc. jenže tady to rozložení - 1/2/3 prostě nic takovýho neumožňuje. když vsadím 5 sázek na jeden zápas, nevím, proč bych to nemohl rozložit po 0.2 j. třeba. co je u mýho sázení normální, pro vás třeba ne, vsadím klidně 5 j. na jednu sázkovou příležitost. protože ono existuje něco jako livko a já můžu hýbat s rizikem (no ale to už je, pravda, trochu mimo téma). existuje i hedž před zápasem. moje sázení je natolik jiný než vaše (aspoň co vidím), že se prostě neshodneme. ještě vysvětlím jedno - začal jsem sázet za 1 j., bral jsem to automaticky, že v takové soutěži prostě nic jinýho není možný, pak jsem viděl ty jednotky vaše, tak jsem si řekl, že to budu dávat všechno za 3 j., aby mě to nesvádělo k martingalu, pak jsem vsadil na ten zápas celtic - spartak 4 x po 3 j. a viděl jsem ten nesmysl, tak jsem to změnil na 4 x 1 j. nevím, co jsem se snažil nebo nesnažil ojebat. zápas doněck - juventus jsem už neměnil, to pk doněck tam už bylo nějakou tu dobu napsaný. na čem se ale asi (snad) shodneme - v soutěži prostě nelze měnit pravidla tolikrát a během tak dlouhé doby, jako jste to předvedli vy. a co už vůbec nelze - nad něčím přivřít oči a někde jinde je nechat otevřený. a měli byste pochopit, že takováta soutěž nikdy nebude úplně objektivní. co to je - 3 j. na nějakou bengálskou ligu? 3 j. na tenisovej zápas (pokud by vznikla třeba taková soutěž) hned po vypsání kurzu pinnaclem, kde je v tu chvíli směšnej limit a já pohnu lajnou jednou takovou sázkou docela brutálně? prostě na objektivitu zapomeňte. je to jen soutěž, hra a podle mě ji berete až moc vážně.