Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 68

Téma: maly experiment

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    opravdu super jaká se tu probírají témata...... zpátky k původnímu tematu..... dik ledvja za tip ale za tu dobu co jsi tam protáčel ty tak asi "upradovali" svoje služby a omezili mně i livko, ale naštěstí jsem v 90% takže doufam že to přes víkend už nějak doklepu.... díky mě si tam hezky "opravujou kurzy".... chtěl jsem dat over 3,5 v Brazili za 4,15 odmítli mi to a potom už tam bylo jen 3,65....
    Starting over isn't crazy. Crazy is being miserable Crazy is pretending to be happy. Pretending that the way things are is the way they have to be for the rest of your life.

Citace Původně odeslal Edwin Zobrazit příspěvek
    opravdu super jaká se tu probírají témata...... zpátky k původnímu tematu..... dik ledvja za tip ale za tu dobu co jsi tam protáčel ty tak asi "upradovali" svoje služby a omezili mně i livko, ale naštěstí jsem v 90% takže doufam že to přes víkend už nějak doklepu.... díky mě si tam hezky "opravujou kurzy".... chtěl jsem dat over 3,5 v Brazili za 4,15 odmítli mi to a potom už tam bylo jen 3,65....
    No zas za střed vesmíru se nepovažuj.
    Ve stejnou chvíli tam to samý za jedno Euro tlačí další stovka lidí. : - )

Pravidla přispívání