Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 36

Téma: Co s hlavou?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal dzish Zobrazit příspěvek
    Jó díky chlapy. Na tebe jsem Anubisi vlastně i myslel, jak tady máš to vlákno o profi sázení.

Teď mě napadá, že Orbi má pravdu(zase). A mohlo by mi to pomoct. Někde psal, že za sázením se nesmí vidět prachy, ale čistě jednotky. Proto se mi vlastně i líp sází v Eurech, které jsou pro mě přece jen aspoň trochu abstraktní.
    jj jak pise pivo... za sazenim je potreba videt jednotky, ale ne ze si reknes, ze to jsou vlastne jen jednotky

proste se musis uklidnit natolik, ze z toho v okamziku sazeni jsou ty jednotky a neresis, ze prave sazis auto na nejaky idioty s balonem, protoze na to v tu chvili neni prostor, tak nejak jsem to s tema jednotkama myslel; clovek se nemuze odpojit od reality a hrat na sebe to, ze ty penize nic nejsou... penize jsou nejsilnejsi symbol, na kterej se vsechno prevadi a at se nam to libi nebo ne, je to symbolicka materie, ze ktere stavime tenhle svet

jinak receno, musime zvladnou unest obe ty nevyhody penez: jak je brat vazne a zachazet s nima tak, aby byl svet lepsi/efektivnejsi; tak zaroven nas ta jejich tiha nesmi zabit... hele jde o to se do toho donutit... ja mel uplne stejnej problem a jak treba nadavam na jednoho clovek, co me okrad, tak musim i podekovat tomu, ze me naucil fakt riskovat... skoro jakoby melo value mit za tutora nejakyho psychoamericana proste ty potomci emigrantu za more maji v krvi risk, my zaprdenci v evrope se ho musime naucit

je to strasne tezky, ale zvladnout se to da, neboli jeste jinak: vse je naprosto v poradku a jinam to dojit nemohlo
    Naposledy upravil Orbital; 27.09.2012 v 05:48.
    Gambling feels like endless ejaculation

Pravidla přispívání