Citace Původně odeslal korki Zobrazit příspěvek
Zdravim na fore som novÿ. Na sazkar.net som narazil pri surfovani internetom a zdalo sa mi doveryhodne. Precital som par topicov a som tu
Nebudem tu pisat basnicky ze sa volam Janko a moja velkost bot je 8.
Chcel by som zacat seriozne sa venovat tipovaniu a zobrat SK nejakych par € Dost dlho som hraval poker, takze veci ako value, ROI, bankroll(money managment) nie su mi cudzie.

Potreboval by som zodpovedat par otazok(uprednostnim skusenych tiperov a stalice sazkar.net):

1. Kedze nemam takmer ziadny kapital, napadlo ma ci by neslo vybudovat bankroll tzv. "SURE bettingom", ak by som zacal tocit 200€ kapital, kolko by mi hra na "kočku a myš" vydrzala? Bavime sa len v rovine kym mi SK daju limity.

2. Kolko zhruba odhadujete ze sa da touto metodou za prvy mesiac zarobit €?

3. Moja povodna myslienka bola "zautocit" na betfair. Stylom podat stavku "back" pred zapasom a ocakavanym pohybom kurzu pocas live stavky vyhadgovat a spravit tzv. live surebet. Ma s tym niekdo skusenosti? Je to profitabilne?

4. K bodu 3 by som potreboval vhodne a hlavne rosiahle statistiky aj z minulych rokov/sezon. Vedel by niekdo poradit dobry zdroj? Konkretne sa zaujimam o cas strelenia prveho golu v roznych ligach(MIMO INE). Na liga.cz sa to da najst ale musel by som v exceli sam pisat a preratavat vyse niekolko stovak az tisic zapasov.

5. Vhodny software - osobne si myslim ze k akemukolvek druhu tipovania musi mat clovek vhodny software na kolko ide casto krat o cas a o dobru strategiu. Nieco na rychlu aktualizaciu aktualny kurzov v roznych SK? (Hlavne profi pinnacle, bet188, betfair-burza/neburza)

6. SURE BET - da sa bezpecne praktizovat sure betting bez limitov, pinnacle+betfair burza+ine SK? Ake konkretne. Pocul som nieco o azijskych SK...
Budem ti pisat iba o obchodovani na betfair.

ad 1) ked ten bank nerozdrbes, vydrzi ti do nekonecna
ad 2) podla toho ako si sikovny. Ak vies co robis, z tych 200e mozes za mesiac spravit dalsich 20 ale aj 2000e. V mojom doteraz najlepsom mesiaci som mal na konci mesiaca 22-nasobok toho, co som mal na zaciatku.
ad 3) zalezi na tom, ako to robis. Mozes to robit do straty ale aj do zisku. Kazdy obchod nesie iste rizika, mozes pozriet tu: http://bftrader.com/2-riziko
ad 4) z liga.cz som si tie statistiky nahadzoval rucne do excelu. Mozes pouzit aj trefik, liga.cz berie udaje z trefika
ad 5) na betfair mozes pouzit napr. betting assistant, predplatne je 6 libier mesacne (asi najlacnejsi soft co je na trhu). Porovnavanie medzi BF a zvyskom sveta si mozes spravit v exceli, ale zvysok sveta si budes do xls musiet nahadzat sam
ad 6) nie som arber, takze vedomosti mam z druhej ruky, ale limity+multiidentity ta casom neminu