Stránka 2 z 6 PrvníPrvní 123456 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 16 až 30 z 88

Téma: Domeny

mě u nich třeba překvapilo to, že převedu cz doménu mezi účty někomu jinému, a oni mu jí neprodlouží, protože už mi před časem vystavili fakturu (a nenapadne je samotné fakturu zrušit a vystavit novou novému nabyvateli, musíme oba vypisovat s podporou a pochopí to, až už je člověk nepříjemný, pak už to šlo rychle, ale prostě tímhle jsem myslel ty "kašpařiny" co okrádají o čas. )
    K tomu multihostingu pro víc domén, dobrý je hosting na godaddy, jestli to počítám tak od oka, tak je po využití slev. kuponů 2,5x dražší než wedos, ale co je super a šetří moře času je, že wordpress (i další) nainstaluješ automaticky z administrace cca na čtyři "kliknuti" a asi dvě minuty.. bez starosti

Hostmonster a Hostgator s kupony vyjdou skoro na stejny love jako wedos s tim +55 Kc na multi a na zahranicni weby (US traffic predevsim) tak wedos postrada atraktivitu prave kvuli tem par klikum jak pises (simple scripts). Jenze je tu ten SEO faktor a to je rychlost webu a zacinam mit pocit, ze se to pocita dost. Z tohohle duvodu ted presouvam vsechno brazilske na hosting v brazilii, co je na mistni pomery fakt levnej (10-13usd/mesic): Site5 Web Hosting - Free 30 Day Trial - Starts at $4.95 A Month

Reader opravdu nebude mit radost
    Gambling feels like endless ejaculation

K té rychlosti webu:

Už nějakou dobu mě sralo pomalý načítání webů, co mám na hostmonsteru, takže jsem se na to po zmínce v tomhle threadu mrknul trochu blíž. Multihosting na hostmonsteru podle mě nepatří úplně k nejrychlejším a zdá se mi, že občas mají několikahodinová "okna", kdy se jim to strašně pomalu načítá a web má takové trapné "záseky" (ačkoliv můj notebook už dosluhuje a internetový připojení je klasicky od O2, který mají věčně problémy s konektivitou). Na druhou stranu může to být způsobeno tisícem věcí, který se týkají přímo webu samotnýho. V případě, že stránky jedou na WP je třeba dobrý mít vysypaný spam koš a smazané pluginy, které člověk nepoužívá - plus nepoužívat zbytečné pluginy a omezit jejich množství na nutné a funkční minimum. Pokud má navíc člověk nainstalovaný nějaký shit plugin, může v tom dělat neskutečný bordel jediné nevhodně zaškrtnuté políčko v nastavení. Dál samozřejmě takový věci jako nemít obrázky větší, než pár stovek kilobajtů (už i to je strašně moc) a obecně to nemít zaprasený blbostma. Pak asi i dost záleží na šabloně, jak je kódovaná, poněvadž některý šablony zdá se mají docela sprasenej kód.

Co mě ale překvapilo, jak moc ovlivní rychlost stránky cachovací plugin a hlavně nastavení toho pluginu. Našel jsem Speed Tool, kam jsem zadal oblíbený web janstern.cz a vyskočilo na mě přes 30 chyb seřádkovaných podle "kritičnosti" a skóre 66/100 (kdoví, jak moc je to číslo relevantní a o čem vypovídá, ale vyděsilo mě). Takže jsem vzal návod na nastavení cache pluginu W3 Total Cache a projel celý nastavení od začátku do konce podle toho návodu. Ten plugin jsem tam už měl, ale očividně nepracoval optimálně - když jsem nahazoval web, tak jsem ho jen nainstaloval, zapnul a těch stopadesát nastavení jsem nechal, jak je. Po dokončení a zaškrtání všechn nastavení podle návodu se zvedlo skóre na 90/100 a počet chyb klesnul na 4 s nízkou prioritou (hůrá, už můžu v klidu spát). Kdybych tomu víc rozumněl, předpokládám, že by se to dalo nastavit ještě o něco líp a W3 Total Cache napasovat přímo na míru každýmu webu.

Pointa je, že se to s trochou snahy dá vyladit a dosáhnout poměrně zásadního rozdílu v rychlosti webu (pokud teda budeme věřit tomu Speed Toolu a vlastním pocitům, který tvrdí, že teď se to načítá o dobrou půl vteřinu rychleji, než předtím). Se zapnutým cachovacím pluginem měl web 66/100, s vyladěným cachovacím pluginem 90/100, kolik by měl web s úplně vypnutým cachováním se raději netroufám podívat.

teds me vydesil

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    teds me vydesil
    No jo, to skóre a seznam "doporučení", kterej tam vyběhne (seřazenejch pěkně od modrejch s nízkou prioritou až po červený s ošklivou akutní prioritou), to na jednoho docela zapůsobí...

nemam odvahu to spustit a muzu se vymluvit na to, ze nemam cas, ale zda se ze problem, proc mi neco jede na hovno uplne jedno na jakym hostingu, je blizko teoretickymu reseni

homepage: Neteller Avatar uživatele SMILE
    máte někdo tip, kde zaregistrovat brazilskou doménu krom toho co znám a to je
    Registro.br
    o hostingu tu orbi píše, ale zdá se mi to jako docela rána 12usd za měsíc
    Ale asi nikdo jinej než orbi nebude mít br hosting vyzkoušený.

za příspěvky děkuji
    Život je sázka lidí na lidi. Jak to dopadá, to víme a proto jsme gambleři, co sází na život. http://bigglobetrotter.blogspot.com.br/
    Rio de Janeiro|Brazílie|Karneval|Kostýmy|Dovolená|Rio dveře do Brazílie|Češi v Brazílii

brazilsky domeny jdou registrovat jen pres registro.br; resp jdou i jinde, ale to jsou jen preprodejci (kteri to maji s trustee, protoze ne kazdy ma CPF) prave z registro.br

registro.br je ma za 30 brl ~ 15 usd, coz je v poho cena; u preprodejcu jsem to videl za 60-300 usd

tu poznamku o 12 usd nechapu... pokud se to vztahuje k tomu hostingu, co jsem tu daval, tak je to na brazilii bomba cena; oproti zbytku sveta je to rekneme jen 100% navrch a to je vzhledem k zaostalosti a tim padem i nakladnosti brazilie dobre + naklady na chlazeni v BR taky nejsou jak nekde ve skalistych horach, pokud zapoctem opet zaostalost brazilie co se tyce solarni energie

homepage: Neteller Avatar uživatele SMILE
    tu poznamku o 12 usd nechapu... pokud se to vztahuje k tomu hostingu, co jsem tu daval, tak je to na brazilii bomba cena; oproti zbytku sveta je to rekneme jen 100% navrch a to je vzhledem k zaostalosti a tim padem i nakladnosti brazilie dobre + naklady na chlazeni v BR taky nejsou jak nekde ve skalistych horach, pokud zapoctem opet zaostalost brazilie co se tyce solarni energie
    jo to jsi pochopil dobře, jasně je to oproti zbytku světa tak o 100% dražší , ale taková je brazílie , pořád se prostě budu někdy pozastavovat nad něčím podobným a nevím jestli to tak bude navždy, nebo tu ty svoje hranky vybrousím jako oblázek
    Život je sázka lidí na lidi. Jak to dopadá, to víme a proto jsme gambleři, co sází na život. http://bigglobetrotter.blogspot.com.br/
    Rio de Janeiro|Brazílie|Karneval|Kostýmy|Dovolená|Rio dveře do Brazílie|Češi v Brazílii

no v brazilii jsou o 100 a vice procent drazsi i veci, kde jsou prokazatelne levnejsi naklady, jako napriklad palmovy olej (nekecam!!!), ktery se do ceska musi dovazet a my ho kupujem v cesku a vozime do brazilie, kde mi palmy rostou na zahrade; takze kdyz tohle vezmes jako referencni hladinu, tak ten hosting je za dumpingovou cenu... vsak je taky nasobne levnejsi nez jakykoliv jiny, pidil jsem se po tom dlouho

PS. ten palmovej olej tam nadto neni tusim k sehnani

zdarec existuje jeden webhosting jeste levnejsi a docela spolehlivej v te brazilii Alphimedia...

jsou relativne novi.
    ceny:
    mesicni R$ 4,99 / mês
    ctvrtletni R$ 4,49 / mês
    pulrocni R$ 3,99 / mês
    rocni R$ 3,49 / mês
    2 roky R$ 2,99 / mês
    3 roky R$ 2,49 / mês

vsechno je ilimitado a ma to cpanel. V tehle nejlevnejsi verzi maji na disku 1gb, coz neni moc, ale prumerna instalace wordpressu pro mfacka ma snad do 50 mega

To bych od pohledu řekl, že to je nějaký přeprodejce někoho a nemá to fyzicky servery v Brazílii

jo sorry ja si tohle vlakno neprecet tak dobre, tyhle maji preprodej nekde z Washingtonu DC

Citace Původně odeslal endrju Zobrazit příspěvek
    jo sorry ja si tohle vlakno neprecet tak dobre, tyhle maji preprodej nekde z Washingtonu DC
    jo jo, já jsem si taky hned myslel, že šlo hlavně o ten affil odkaz...

Tags for this Thread

Pravidla přispívání