Díky!
Teď jsem našel ještě u 1and1.com .com za 0,99 USD 1ks na uživatele a .info taky za 0,99 USD 5ks na uživatele
+ tam jsou nějaké nové jako .email, .photography, .center, .menu za 14,99 což mi příjde taky dobré, ale to jde mimo mě
Namecheap miva <1 USD .me domeny casto.
Ted vidim ze maji:
Get a .BIZ or .US for just $0.98*!
Offer applies to 1st year of registration only. Limited time. Includes 2 months’ free private email.
Limit five .BIZ and five .US domains per customer.
Registrator je to ok (reseller enomu)
Gambling feels like endless ejaculation
Díky!
Teď jsem našel ještě u 1and1.com .com za 0,99 USD 1ks na uživatele a .info taky za 0,99 USD 5ks na uživatele
+ tam jsou nějaké nové jako .email, .photography, .center, .menu za 14,99 což mi příjde taky dobré, ale to jde mimo mě
me se z tech novych, co byly releasnute libi tak akorat .futbol pro spanelsky mluvici zeme
a pak .xyz to mi prijde jako super genericka domena, lepsi nez treba ten .biz, vanhara navic otestoval na tech bikes ze lidi to xyz prijmou
nicmene u techhle domen bude problem s renewals, ty budou drahy... me prijde ze ty to mas na nejakej spam na jeden rok tak ti to je fuk, ale ja o domeny nerad prichazim
treba .tv stoji nejlevnejc nejakych 22-23 usd, ted jsem vydrazil jednu, co ji rikji premiova, takze ji nemuzu prevest od name.com, chteji za to 35usd/rok a to je fakt silenost
nejvetsi joke byly ty .xxx, ty stoji skoro 100usd/rok, ale kdyz byly nove tak se dalo kupovat <10usd/rok na 10 let, takze jsem to muset strelit na tech 10 let vzdycky s tim, ze proste traffic mi to neodhadne zda to byla blbost nebo ne
plus ty .xxx tak trochu ukazujou jak na tom ty novy domeny budou myslim a bude to proste pruser
jo no většinu z nich budu mít asi na rok, ale i tak chci aby to nějak "vypadalo" .us, .biz moc nemusím, to asi oželím i za tak levno, mám rád .eu, .info, .org
Nové jsem vůbec nesledoval, až teď jsem se díval kolik toho je... třeba budapest, hotel v různých jazycích a ještě větší kraviny
tak já taky o domény nerad přicházím, ale když se během roku neosvědčí... tak jde
navíc to už "poslední dobou" beru spíš jako spotřební věc, nevytvářím si k nim až tak vztah, jako dřív a tak jsem připravený o kteroukoliv ze dne na den "přijít"
subreg ma .eu za 2E
Probehlo nedavno na chatu, ze se resi tenhle spor - uz to projeli: Sběr Baňk na Sberbank.cz už nenajdete. Banka vyhrála spor o*doménu - Lupa.cz
jak rika pan Kubik: "silnejsi pes m***"
myslim ze tam bylo neco jako "muze"
pro vsechny spammery: .berlin jsou na mrdomain.com zadara ted 4 dny se zda
Tohle je hodne dobrej deal, pokud mate vic domen, udelat to v bulku. Renewaly na ty domeny byvaji 8-10 usd, s tim presunem je to automaticky prodlouzenyOne day only -- transfers are just $3.98
The fifth annual MoveYourDomainDay lands February 2. It's our most important annual event, your chance to move a domain to Namecheap, save a bundle, and score a win for internet activism all at the same time. On MoveYourDomainDay, transfers* are only $3.98 each. You get an extra year on your domain in most cases -- plus an SSL certificate and secure Private Email service.
For every domain transferred on Feb. 2, Namecheap will donate between $0.50 and $1.50 to watchdog group EFF, the Electronic Frontier Foundation. EFF is the world's biggest advocate for online access rights and privacy -- web users are lucky to have them watching our backs. Over the last four years of MoveYourDomainDay, Namecheap has donated over $200K to EFF. Let's make 2016 a record-breaker. Thanks for your help.
* .com, .net, .org, .biz, .info
Potrebujem pomoc pri orientacii.
Existuje domena, pri ktorej je uvedene:
DOMAIN INFORMATION
Domain: nazov domeny
Registrar: meno registratora -> uvedena je americka firma (napr. godaddy)/registrator nadnarodnych domen
REGISTRANT CONTACT
Name: -> osoba 1
Organization: -> osoba 1
ADMINISTRATIVE CONTACT
Name: osoba 2
Organization: firma, v ktorej je osoba 2 statutar
TECHNICAL CONTACT
Name: narodny registrator domen sro/a.s.
Jedine, co spaja registranta s danou firmou vo verejnych zaznamoch je whois zaznam.
Otazky mam tieto:
Kto je majitelom domeny? Osoba 1 (REGISTRANT) alebo osoba 2 (ADMINISTRATIVE) ?
Preco nie su registrant a administrative rovnake? Aky je/moze byt dovod (motivacia) na taketo konanie? Preco by to niekto robil prave takto?
Majitel domeny je vzdycky ten registr. Max co muzes byt je drzitel, tj. spis neco jako pronajimatel s predkupnim pravem. To je ten registrant.
Administrative se muze lisit treba u korporace, kde drzitel je korporace, ale nejakej jejich ajtak musi mit k domene pristup at ji muze nastavovat nebo tak neco.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |