Ja jsem z delsich veci precetl pouze Mluvil tady nekdo o totaliratizmu, jestli se pamatuju. Zizek si hodne hraje s filmem, vizualnem. Jeho projev sam o sobe je herecky vykon imitujici jeho oblibeneho Id Harpo Marxe, takze se hodi do vsech tech Youtube klipu a Zizek to samozrejme vi.

Dovoluju si postulovat tvrzeni, ze ty informace jsou tak nejak vtesnane i roztristene ve vsem ostatnim a ze tam jsou mozna vtesnane dost na husto. Zizek skutecne natvrdo vyuziva multimedialitu.

Dalsi vec je, ze to co pise a rika, je snad lepsi rozkouskovat. Jeho knihy by se taky mely po kouskach cist. Ten totalitarismus byl dost hustej a jine knihy na tom nebudou jinak. Teoreticky-tradewindovsky by na tom, ze ma clovek pred sebou knihu, nemelo byt ic spatneho a clovek si ji muze rozdelit treba na 30 kousku. Jenze i kniha je symbol. Murakamiho clovek precte za jeden den, tudiz ma pak pocit, ze i Zizeka by mel nejak zpracovat za jeden den. Proste symbol knihy, a to jak mame zatridene jeji precteni do urciteho casoveho a mentalne vykonoveho ramce, je konzervativni jako nase hlava. No dik za pripomenuti co mam stahovat do kindle :/ Kdyby mel nekdo neco elektronicky, tak to sem prikladejte.