Nová sekce mě překvapila, chválím ji. Jsem zvědavý na nové sekce v průběhu dalších let, až začne mít value třeba pěstování cibule a chov králíků![]()
Pro rostouci zajem a value v tehle oblasti je tu dlouho avizovana nova sekce. Dotazy na domeny, affily, hosting, SEO, Google analytics a webmaster tools, webovou reklamu, nakup a prodej trafficu atd atd je tu tenhle sazkarsky webtrh.
Pokud mate nejaky dotaz, ktery tusite, ze by mohl polozit i nekdo jiny, tak sem s nim prosim a ne do PM.
Gambling feels like endless ejaculation
Nová sekce mě překvapila, chválím ji. Jsem zvědavý na nové sekce v průběhu dalších let, až začne mít value třeba pěstování cibule a chov králíků![]()
Podle me se vyznam ruralizmu v pokrizovem obdobi prestreluje. V zemedelstvi bude zamestnavano procentuelane cim dal mene lidi a primarni sektor bude cim dal efektivnejsi i po te revoluci, co prijde. Zemedelstvi je v mirnem pasu zavisle na energiich, coz je doposud ropa, ale po vsechtech dotacnich nesmyslech to vypada, ze se prosadi alternativni zdroje enegrie i ekonomicky. Plus stari nasi generace uz pojede na jaderne fuzi a to bude uplne jina.
Nicmene tenhle nazor se chystam prece jen mirne zahedzovat kusem poctive brazilske cervenozeme.
na ty uz nemam... ale odhodlany hladovy ovaris je berserker
se znarodnovanim a zasadnimi zmenami vlastnickych prav ma zkusenost predevsim Evropa, v latinske americe je jina historicka zkusenost; v evrope, pokud nastane nedostatek pudy, takjeji nakup nema podle me smysl: kdyz vam to neseberou, tak vam to zdani
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |