Nemám moc rád tyhle intelektuální diskuse, kde se jako vítěz cítí ten, kdo popíše toho druhého víc barvitě podobně jako to děláš ty.
Kecy o mentálním rozpoložení a o tom, že kvůli němu tvoje myšlenky nepochopím apod.... tohle opravdu není styl, kterým bych s tebou chtěl diskutovat.
Připadá mi to, jako bych diskutoval se studentíkem, který právě absolvoval první semestr psychologie a to co se právě naučil se snaží praktikovat. (fakt takový znám a jsou vždycky zralý na ránu, když na každém vidí to, co se právě naučili).
Z čeho usuzuješ, že nerozumím sázení, tomu zase nerozumím já. Tvojí autoritu ale shazovat nebudu. Vybudoval sis pozici odborníka a nemá smysl se s tebou o něčem přít. A opravdu věřím (a teď to myslím upřímně), že sázení rozumíš víc než já. To je v pořádku. Ovšem to neznamená, že já mu nerozumím. Nebo jo?

PS. 1kuv avatar je takovy symbolicky joke, kdyby ho chtel nekdo zalovat, tak necht obzaluje me. Skutecne si ho tam NEdal sam.
A vidíš to - i v tomhle jsme si hodně podobný. Osobně sice antisemitismus nemůžu ani vystát, ale smysl toho co píšeš chápu. Taky jdu často proti systému a beru odpovědnost na sebe prostě jen z nějakého osobního přesvědčení. Není to tak dlouho, co jsem byl např. u přestupkový komise a vyfasoval tam pokutu za článek na svém blogu, kde jsem zastal známého a napsal o jednom blbovi (šéf měšťáků), že je blb.