Nemám moc rád tyhle intelektuální diskuse, kde se jako vítěz cítí ten, kdo popíše toho druhého víc barvitě podobně jako to děláš ty.
Kecy o mentálním rozpoložení a o tom, že kvůli němu tvoje myšlenky nepochopím apod.... tohle opravdu není styl, kterým bych s tebou chtěl diskutovat.
Připadá mi to, jako bych diskutoval se studentíkem, který právě absolvoval první semestr psychologie a to co se právě naučil se snaží praktikovat. (fakt takový znám a jsou vždycky zralý na ránu, když na každém vidí to, co se právě naučili).
Z čeho usuzuješ, že nerozumím sázení, tomu zase nerozumím já. Tvojí autoritu ale shazovat nebudu. Vybudoval sis pozici odborníka a nemá smysl se s tebou o něčem přít. A opravdu věřím (a teď to myslím upřímně), že sázení rozumíš víc než já. To je v pořádku. Ovšem to neznamená, že já mu nerozumím. Nebo jo?
A vidíš to - i v tomhle jsme si hodně podobný. Osobně sice antisemitismus nemůžu ani vystát, ale smysl toho co píšeš chápu. Taky jdu často proti systému a beru odpovědnost na sebe prostě jen z nějakého osobního přesvědčení. Není to tak dlouho, co jsem byl např. u přestupkový komise a vyfasoval tam pokutu za článek na svém blogu, kde jsem zastal známého a napsal o jednom blbovi (šéf měšťáků), že je blb.PS. 1kuv avatar je takovy symbolicky joke, kdyby ho chtel nekdo zalovat, tak necht obzaluje me. Skutecne si ho tam NEdal sam.

Odpověď s citací