Ta peoplemetricka metoda jde pouzit jako supremum. Tj. pokud podvadeji, tak je to ve skutecnosti jeste horsi.

Ta atmosfera Bilek+Baros je divna, ale je tu dalsi vec -> sledovanost klesa VSUDE a klesa i v playoff v porovnani se zakladni skupinou. Zda se, ze tohle neni exkluzivne ceska blba nalada. No zapasy CR v Naganu skutecne byly o necem jinem prave proto, ze to lidi jinak vnimali. EURO 96 bylo taky o necem jinem. Tehdy mi mimochodem slusne hrablo behem olympiady a doslo mi, jak je to prazdny a absolutne jsem prestal chapat, co ostatni lidi vyvadeji a ta mlha mezi mnou a realitou dost brutalne zhoustla. Dokonce jsem v pubertalnim osamoceni tehdy napsal basen NAGANO o te mlze Tedy soucasny vyvoj vnimam jako posun, protoze vymenit vlastni narodak za Real nebo Chelsea zmena je.

Zajimava je paralela mezi EUREM a EUREM. Snizujici se poptavka v Eurozone ma byt vyresena monetarni expanzi a snizujici se poptavka po EUrofotbalu ma byt vyresena expanzi poctu tymu na EURU. Oboje nevyjde. Na Albanii a Lichtenstejnsko nikdo zvedavej proste neni. Lidi chteji videt prehlidku tech nej- nej- hvezd a nejsou zvedavi na to, jak outsider ukope 0-0.