ešte k tým chytrým telefónom. Dnes som čítal diskusiu pod článkom kde sa rozoberala výdrž na baterku. Rozsekal ma príspevok kde slečna píše že šetrila celý rok na chytrý mobil a potom zistila že jej baterka najviac vydrží keď s telefónom vôbec nepracuje. Až celé 2 dni.Nie je čo dodať. Sa bojím keď mi doslúži ten môj čínsky "hlúpy" ktorý používam, že už nebude na trhu nič normálne a tiež budem nútený začať používať tie úžasne chytré mobily ktoré okrem volania a sms na nič nevyužijem. Príspevok slečny je nižšie.
zjistila sem, že můj chytrý telefon vydrží nabitý nejdéle, bez hraní her, přehrávání videí, telefonování, pouštění hudby a bez zapnutého internetu- 2 dny A tomám ještě speciální větší baterii s delší výdrží...takže asi takhle to řeknu,a to nemám žádný šunt, vydělávala jsem si na něj celej rok
Inak ten môj mobil je na 2 simky, volám a píšem normálne a vydrží nabitý 7-8 dní, dal som zaň 75€, sere ma len ten dotykový displej, neviem si zvyknúť
GSM telefon myPhone 8870 DUAL SIM

.Nie je čo dodať. Sa bojím keď mi doslúži ten môj čínsky "hlúpy" ktorý používam, že už nebude na trhu nič normálne a tiež budem nútený začať používať tie úžasne chytré mobily ktoré okrem volania a sms na nič nevyužijem. Príspevok slečny je nižšie.
Odpověď s citací