Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 264

Téma: Veci s value

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    ešte k tým chytrým telefónom. Dnes som čítal diskusiu pod článkom kde sa rozoberala výdrž na baterku. Rozsekal ma príspevok kde slečna píše že šetrila celý rok na chytrý mobil a potom zistila že jej baterka najviac vydrží keď s telefónom vôbec nepracuje. Až celé 2 dni .Nie je čo dodať. Sa bojím keď mi doslúži ten môj čínsky "hlúpy" ktorý používam, že už nebude na trhu nič normálne a tiež budem nútený začať používať tie úžasne chytré mobily ktoré okrem volania a sms na nič nevyužijem. Príspevok slečny je nižšie.

zjistila sem, že můj chytrý telefon vydrží nabitý nejdéle, bez hraní her, přehrávání videí, telefonování, pouštění hudby a bez zapnutého internetu- 2 dny A tomám ještě speciální větší baterii s delší výdrží...takže asi takhle to řeknu,a to nemám žádný šunt, vydělávala jsem si na něj celej rok

Inak ten môj mobil je na 2 simky, volám a píšem normálne a vydrží nabitý 7-8 dní, dal som zaň 75€, sere ma len ten dotykový displej, neviem si zvyknúť
    GSM telefon myPhone 8870 DUAL SIM
    Naposledy upravil iceland; 16.11.2012 v 21:49.
    Zavrhli úmysl, který Bůh s nimi měl. (Lk 7,30)

Nepodľahnite podfuku, že svet sa delí na dobrých a zlých. Svet je ring, kde jedni hajzli bojujú proti druhým hajzlom.

Pravidla přispívání