Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 264

Téma: Veci s value

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    jsem jak akcionar kokakoly: recept neznam, znaji ho jen 3 lidi (jeden z nich je Ovaris, druhej z nich je moje holka, treti z nich rekl, ze to je jediny, co melo na pizzerii value [ctvrtyho uz asi zabili ve favele])
    Gambling feels like endless ejaculation

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    jsem jak akcionar kokakoly: recept neznam, znaji ho jen 3 lidi (jeden z nich je Ovaris, druhej z nich je moje holka, treti z nich rekl, ze to je jediny, co melo na pizzerii value [ctvrtyho uz asi zabili ve favele])
    Tak Ovaris musí zasáhnout, jak udělat teda tu "value" pizzu
    C2H5OH

mycka nadobi ...

Velmi dobry pomocnik. Si neviem bez nej uz zivot predstavit. Miele forever .

Tam narvem riady (kludne aj po zjedeni "fuj" pizze z Tesca ), si lahnem na 2 hodiny a ked vstanem - uz je vsetko krasne umyte ).

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    Miele je tak drahá, že by šlo to nádobí místo mytí vyhodit a koupit nový...
    C2H5OH

Jj, draha, ale spolahliva. Su to nemci, no. Udajne by mohla vydrzat aj 10 rokov. Zatial ju mame 3.5 roka - bez vacsich problemov.

Pravidla přispívání