Tak já osobně Tipáč považuju za "trochu lepší". Na NHL se tam dal chytit nejlepší kurz na trhu, a jelikož v NHL je většina kurzů 1x2 nad 2.00, tak se tam dá sázet na 777Kč bez MP 5%, cimž je tedy ten nejvyššší kurz skutečně nejvyšší a ne nejvyšší lomeno 1,05. No a pak ten veletučný vánoční (a dobře protočitelný, vzhledem k zde popsanému) bonus. 100% 500 USD přeci není časté ani v cizině, ne?
Velký sázkový obchod: Jednička Tipsport kupuje třetí největší sázkovku Chance | byznys.ihned.cz - Zpravodajství
Myslite, ze sazka se synotTipem majou dohromady podil fakt 1/3? to je nak moc ne? A kolik myslite, ze majou zahranicni kancelare podil na nasem trhu? Vetsina lidi porad chodi do ceskych SK. Ze zahranicnich sou u nas znamy tak akorad bwin, bet365, unibet, sportingbet, vic jich zna malokdo... Takze zahranicni by mohli mit podil tak 15-20% ??
Fandit srdcem, sázet rozumem
ten pomer 15-20% mi prijde max.; ale je otazka jestli to beres podle poctu registraci nebo objemu sazek, to se samozrejme bude lisit a podle objemu na tom budou online sazkovky lip i kdyz odectes profesionaly
1/3 na sazka+synot mi taky prijde moc
Gambling feels like endless ejaculation
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |