Zobrazují se odpovědi 1 až 14 z 14

Téma: Panda 3.5

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Jsem přesně věděl, že něco takovýho napíšeš. Fňuk

Nic outsourcovat nehodlám, company zakládat nebudu a co se týče vaření, dělám poslední dobou docela pokroky (učím se babiččiny ultimátní jídla).

Fajn no, jsem to stejně jako věděl, že to takhle je, že jo... hm, tohle je fakt na pytel, že abys mohl "dělat weby" (efektivně), tak se musíš patlat s takovou spoustou vyloženejch kravin, kterejm zatím ani pořádně nerozumím. Navíc jsou toho totální tuny, když čteš dva blogy dvou affiláků, tak tam každej tvrdí něco jinýho, přičemž to nakonec vypadá tak, že asi ani jeden neví, jestli to, co dělají mělo skutečně ten danej efekt, nebo jestli třeba nárůst trafficu na stránce nebyl důsledkem něčeho úplně jinýho, co zkusili dva měsíce zpátky, ale už zapomněli, že to udělali. Jeden říká, že je potřeba zapojit soc. média, druhej napíše článek o tom, jak mu soc. média ruinujou bussiness, třetí to označí jako blbosti a tvrdí, že je zapotřebí dělat promote webu přes služby jako je Squido, čtvrtej radí zapojit se do komunity kolem tématu toho webu a získat natural linky, pátej zavírá krám kvůli novýmu Google algoritmu, a šestej se raduje, jak mu vylétl traffic a dumá, čím by to asi tak mohlo bejt, protože podle všech pravidel měl bejt ten web dávno dead.

No ne, to je jen zase takový dětský fňukání, si tu pobrečim a hned se do toho pustim

Citace Původně odeslal Mordemy Zobrazit příspěvek
    Jeden říká, že je potřeba zapojit soc. média, druhej napíše článek o tom, jak mu soc. média ruinujou bussiness, třetí to označí jako blbosti a tvrdí, že je zapotřebí dělat promote webu přes služby jako je Squido, čtvrtej radí zapojit se do komunity kolem tématu toho webu a získat natural linky, pátej zavírá krám kvůli novýmu Google algoritmu, a šestej se raduje, jak mu vylétl traffic a dumá, čím by to asi tak mohlo bejt, protože podle všech pravidel měl bejt ten web dávno dead.
    Tohle mi připomnělo jeden článek o FB propagaci Jak kluci z plakátu vyprodali Rondo | SixPack

Citace Původně odeslal Mordemy Zobrazit příspěvek
    Jsem přesně věděl, že něco takovýho napíšeš. Fňuk

Nic outsourcovat nehodlám, company zakládat nebudu a co se týče vaření, dělám poslední dobou docela pokroky (učím se babiččiny ultimátní jídla).

Fajn no, jsem to stejně jako věděl, že to takhle je, že jo... hm, tohle je fakt na pytel, že abys mohl "dělat weby" (efektivně), tak se musíš patlat s takovou spoustou vyloženejch kravin, kterejm zatím ani pořádně nerozumím. Navíc jsou toho totální tuny, když čteš dva blogy dvou affiláků, tak tam každej tvrdí něco jinýho, přičemž to nakonec vypadá tak, že asi ani jeden neví, jestli to, co dělají mělo skutečně ten danej efekt, nebo jestli třeba nárůst trafficu na stránce nebyl důsledkem něčeho úplně jinýho, co zkusili dva měsíce zpátky, ale už zapomněli, že to udělali. Jeden říká, že je potřeba zapojit soc. média, druhej napíše článek o tom, jak mu soc. média ruinujou bussiness, třetí to označí jako blbosti a tvrdí, že je zapotřebí dělat promote webu přes služby jako je Squido, čtvrtej radí zapojit se do komunity kolem tématu toho webu a získat natural linky, pátej zavírá krám kvůli novýmu Google algoritmu, a šestej se raduje, jak mu vylétl traffic a dumá, čím by to asi tak mohlo bejt, protože podle všech pravidel měl bejt ten web dávno dead.

No ne, to je jen zase takový dětský fňukání, si tu pobrečim a hned se do toho pustim
    Rikas, ze se ucis varit? Tak to je genialni. Za zradlo mam pocit jsem ochotnej davat cim dal vic! Ted zrovna jsem se zas tak vytocil po ranu, ze jsem proste musel vzbudit T., aby udelala snidani. Vzdycky jsme sice snili o tom, ze nahirujem poslusnou asijskou holcicku, co bude varit, ale treba to bude 2metrovy Mordemy!

Jinak ty blogy vubec nectu (mam nejak radsi fora, kdyz uz, asi pac tam neni tolik toho "ja" efektu, co je potreba odstinovat). Nicmene to co popisujes je klasika. Jednoduse neni tolik casu natoz systemu, abys proste menil vzdycky jeden parametr a z nej zjistil, co zafungovalo. Takze ladis po nekolika parametrech najednou a pak se snazis odhadnout co funguje. Nikdy to nevis presne, ale nejakej obrazek, vlastne dost organickej, z toho vyleza. Podle me je tohle proste jen pro lidi, ktere to bavi. Ja nemam rad vareni, protoze nez oloupu mango, tak mam chut si vrazit kudlu do oka... ale zrovna tohle ladeni a testovani bez dukazu me bavi strasne moc. Jednoduse proto, ze je to proste moje parketa... ostatni lidi totiz neumi zit a pracovat s chaosem natolik, jako ja. A o tom to asi je: najit neco, co rezonuje s nasim stylem.
    Gambling feels like endless ejaculation

Pravidla přispívání