Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 43

Téma: Politicke props

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Guga: Ono je jedno, jestli to říká kurz libry nebo kurz na bf.

Orbital: Ty za tím třeba vidíš jen establishment a uzavřenou záležitost.

Ale dá se na to dívat i tak jak jsem psal já. Teda jako na kurz 1.32 na to, že pár dní předem se nikdo neodpálí v Londýnském metru za pokřiku allah akbar.

Jsem myslel, že napíšeš něco jako: v poho Tradewinde, mám nastavený stoploss u té libry, kdyby se začala hroutit, když by došlo k atentátu a já byl zrovna v čajovně na rynku. Nebo tak něco.

Citace Původně odeslal Tradewind Zobrazit příspěvek
    Guga: Ono je jedno, jestli to říká kurz libry nebo kurz na bf.

Orbital: Ty za tím třeba vidíš jen establishment a uzavřenou záležitost.

Ale dá se na to dívat i tak jak jsem psal já. Teda jako na kurz 1.32 na to, že pár dní předem se nikdo neodpálí v Londýnském metru za pokřiku allah akbar.

Jsem myslel, že napíšeš něco jako: v poho Tradewinde, mám nastavený stoploss u té libry, kdyby se začala hroutit, když by došlo k atentátu a já byl zrovna v čajovně na rynku. Nebo tak něco.
    Ne nemam stoploss. Nepouzivam paku, proste sem prelil asi 8% banku z EUR do liber pac byl dobrej kurz. Nemam rad pujcky. Mozna muj problem, pac treba u toho btc ty rusty mozna za paku stoji (pokud bude rust, bude to stat za to..).

I pres Alahu akbar tam ta sance je malicka. Vidim proste setrvacnost. Pokud by to bylo fakt v pici po tom odpalu co se tyce paniky, tak proste odlozi volby. EU musi projit, i kdyby se meli vsichni posrat. To je ta strategie, kterou zvolili uz pred par roky. Ohne se cokoliv. Myslim, ze to jeste chvili bude fungovat.
    Gambling feels like endless ejaculation

Pravidla přispívání