Stránka 4 z 6 PrvníPrvní 123456 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 46 až 60 z 90

Téma: Odpovednost za zivot (vydeleno ze Zakaz sazeni)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Tanasgurama i tradewinda naprosto chapu, protoze jsem si jednak myslel totez a jednak mi do toho hlava samozrejme taky sklouzava
    No tohle zbožňuju, připomnělo mi to prastarou hádku s mým otcem na téma volby, daně, řešení všehomíra ze který vzešlo rozhodnutí, že rozhovor s ním si zasoužím až dodělám vejšku jelikož prozatím pozbývám základních informací otáčení se světa a šel hodit do volební budky sociální demokracii. Při počítání výsledků byl pak minimálně stejně spocený jako Jirka v TV vyhlašující únor 1948. Nechme tak, spíš bych měl zájem taky znát ten příběh Randima i Orbitala, ty výseče jsou pro mě zajímavý, ale nedokážu to pospojovat do celku...Je to tady někde k nalezení na fóru?
    Naposledy upravil tanasguram; 17.04.2012 v 14:15.
    C2H5OH

tuším, že to nikde nenajdeš. myslím, že je to stejně jedno. vím, o čem teď píšu.
    randima znám osobně, lidi si nás pletou ... na jeho životě není nic až tak zvláštního. bojuje, snaží se přežít, akorát to dělá trochu jinak než většina - snaží se přežít se ctí ...

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    To nevypadá jako boj o přežití nebo jsem vedle a už to nefunguje?

http://randim.blog.cz/
    C2H5OH

Citace Původně odeslal tanasguram Zobrazit příspěvek

Tennis betting and trading
    k tomu nejnovejsimu prispevku na blogu..tenis portal vicemene taky navstevuu a zabrouzdam i do diskuze.. prispevek co je na tomhle blogu je od cloveka kterej tam vcera odpoledne psal ze odlita do kolumbie, ze ho tam pozval znamy ...dneska rano ten samej psal neco ve smyslu ze priletel dom(do CR ?) z egypta a za ma 40horecky a ze chytl nejkou infekci..
    ...obcas tam ma tahle osoba zajimavy prispevky,ale pochybuju ze to co vlastne pise jsou jeho zkusenosti nebo nazory..prtz obcas tam ma dost rozporuplny komenty sobe samymu (viz tenhle).. a muj nazor je ten, ze je to bud nejakej psychopat z rozdvojenou osobnosti a nebo pubertak(jako velka vetsina navsetvniku tenisportalu) kterej se tam sanzi byt zajimavej
    .. a jeho prispevky ze obira babku o duchod atd , moc smyslu nedavaj.

(tim nemyslim, ze tenhle prisvek stoji za hovno a dokonce myslim, ze pro drtivou vetsinu lidi z tenisportalu to byl vybornej pripsevek ,pokdu to aspon jednou zkusi)
    Naposledy upravil Mnězmaimajnázory; 17.04.2012 v 16:01.

Tennis betting and trading
    Když to teda nevypadá jako boj o přežití, co by tam na tom blogu muselo být, aby to podle tebe vypadalo jako boj o přežití? A vůbec, co má jako bejt ten "boj o přežití"?

Tak kurva uvadejte konkretni pripady ze zivota.
    Tak jsem dneska dostal práci na základě toho, že jsem do životopisu mezi "zájmy/záliby" uvedl "psychologie". Majitel firmy, do který v květnu nastupuju, si to zcela očividně vyložil tak, že se zajímám o psychologii komunikace (nebo jak se to dneska jmenuje), tedy o všechny ty shity jako "Jak správně asertivně komunikovat" alias "Jak hrát v pracovním kolektivu tak, aby byli všichni šťastní". Že prý tohle se bude hodit (je to logistická firma a budu sedět kdesi na dispečinku s ostatníma dispečerama a společně budeme asertivně vykomunikovávat dopravu s řidičema a zákazníkama). Jo a že prý na tuhle práci člověk nemůže bejt introvert. A protože se jim prý líbím a působím komunikativně (ahaha), tak mě vzali.

Asi je zbytečný dodávat, že jsem se smál celou cestu domu. A strašně se těším na to, až se mě pak někdo z těch lidí zeptá, o co přesně se v tej "psychologii" jako zajímám...

Nemam cas precist post kolumbijskeho uchyla, ale zni to hodne oldsurferovsky.

Mordemymu gratuluju k praci a to zcela uprimne a pro vsechny zde zcela nepochopitelne, a to predevsim pro tebe Anubisi, neb jsem te ponoukal k opusteni prace; ale skutecne z toho mam radost. Psychologie, Mordemy, se hodi vzdycky

No a ten pribeh se nikde na blogu nevyskytuje, jen tak mezi radky a vycist ho nelze. Ale Randim je chlapik, kterej me neprestava prekvapovat. Jeho posledni zadost o z..... k..... n..... p..... me fakt dostala.
    Gambling feels like endless ejaculation

No a ten pribeh se nikde na blogu nevyskytuje, jen tak mezi radky a vycist ho nelze. Ale Randim je chlapik, kterej me neprestava prekvapovat. Jeho posledni zadost o z..... k..... n..... p..... me fakt dostala.
    kdo tohle vyluští, vyhrává od sazkar.net volnou sázenku v hodnotě 100,-Kč do fortuny!

Davam sem jeste ten prispevek z tenisportalu, aby to nemusel neikdo hledat:

"Kdo nepoznal ať nesoudí-mentální trenink je součástí mé každodenní činnosti-na tom já prostě stavím!
    Správný a zdravý přístup k duševnu je základem úspěchu jedince=tím spíše u sázkaře!
    Trénuji kde jen mohu-pro vás jsem vybral "nácvik samoobsluha" jak této činnosti pracovně říkám!

Meritum věci spočívá v odstranění všech rušivých elementů-vybírejte si jen ty nejdelší možné fronty v nákupních střediscích-až na vás přijde řada=čas metální obrny!

Tvařte se nezúčastněně a nereagujte na pokyny prodávají-až po opakované výzvě se na ní usmějte-dav lidí vás bude tlačit a sprostě nadávat a vy se jen usmívejte a nereagujte-tlačte tuto techniku až k vrchlu a vyvrcholení-dokud vás securityman nevyzve a neodvede buďte stále pevní...

Po této zkušenosti vás jen tak něco nerozhodí-já už samozřejmě v této technice značně pokročil-vše je jen otázka vůle"
    S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

Jednou tu, nebo na blogu zemedelec napsal "gamblerska krev ve me stale koluje" a to je taky muj pripad. ( jednou za cas, mi nejak dojde ta marnost vseho, a v tu chvili mam tendence zahrat all-in, a prave na betfajru to bylo hodne nebezpecne ) Black Jack je moje achylova pata, asi proto ze me v jednom udobi meho zivota slusne zivila, a takový online BJ s limitem pinn - moc nebezpecna vec.

Co se tyka sazeni, dokazu (dokazal jsem) v live bettingu generovat nadprumerna cisla, ale bezne sazeni bylo rekl bych o nicem.
    Ted jsem ale okolnostmi donucen sazet jen pred zapasem.
    Na mem blogu je dost informaci o tenis live bettingu, jsou tam i videa, dalo mi to dost prace tenkrat, jenze navod jak vyhravat tam byt nemuze, protoze v livku se rozhodujes na zaklade zkusenosti, to se vycist neda, daji se skalpovat bonusy, surebety, apod...ale livko je uplne jina liga.
    Vlastne na tom blogu uz neni o cem psat, urcity druh cesty tam je vyznacen, ale nic vic tam byt nemuze.
    Ten posledni prispevek jsem tam dal, protoze mi psali ze mi blog zrusi kvuli neaktivite, tak jsem tam hodil prvni zajimavou vec kterou jsem mel.

K tomu prispevku na tennisportalu: tohle me zaujalo, ja to tam ani necetl, ale nekdo mi ten prispevek poslal.
    Moc se mi to libi. Ja a jeste par dalsich, mame v posledni dobe zalibu delat neco podobneho. Jak uz jsem nekde psal, vydavani podivnych zvuku mezi "ctihodnymi, sporadanymi lidmi"
    S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

Jo, nemoc all-in mám taky. Dokázal jsem sice zavést pravdilo, že jakýkoliv druh události má pro mě stejnou pravděpodobnost výsledku i kdyby šlo o souboj prvního s posledním na světě, ale to neznamená, že ty vnitřní běsy nemám. Jsem trochu zklamanej z těch všech informací co každý další příspěvek na sázkaři přináší a ztrácí se mi smysl v tom hledání alternativ myšlení a jednání jen proto aby to skončilo nakonec u zcela konvenčních činností jako jsou pizzerie, logistické společnosti a jiný matrix věci. To potom všechno co se tady píše má hodnotu jen affiliate a tuhle část života můžeme rovnou přeskočit a ušetřit si tak čas na "statisticky" (už zase) dlouhodobě výhodnější činnosti. Tak doufám, že to je jen nějaká moje deziluze z nedostatků informací.
    C2H5OH

Jo, nemoc all-in mám taky. Dokázal jsem sice zavést pravdilo, že jakýkoliv druh události má pro mě stejnou pravděpodobnost výsledku i kdyby šlo o souboj prvního s posledním na světě, ale to neznamená, že ty vnitřní běsy nemám. Jsem trochu zklamanej z těch všech informací co každý další příspěvek na sázkaři přináší a ztrácí se mi smysl v tom hledání alternativ myšlení a jednání jen proto aby to skončilo nakonec u zcela konvenčních činností jako jsou pizzerie, logistické společnosti a jiný matrix věci. To potom všechno co se tady píše má hodnotu jen affiliate a tuhle část života můžeme rovnou přeskočit a ušetřit si tak čas na "statisticky" (už zase) dlouhodobě výhodnější činnosti. Tak doufám, že to je jen nějaká moje deziluze z nedostatků informací.
    Kdyby na netu nebyli internetový fóra typu sazkare a na nich lidi jako jsou tady, tak bych dost možná touhle dobou vykonával zcela konvenční činnost v podobě studování humanitní VŠ a v duchu bych si maloval, jak si po dostudování najdu práci někde ve státní správě, budu shánět peníze z fondů EU na výstavbu dětskejch hřišť, budu mít "normální život" a budu "začleněnej do společnosti". Místo toho je to tak, že jsem se po roce a půl na studia na svoji VŠ vykašlal a jdu dělat debilní nesmyslnou práci do nějaký logistický firmy. Proč? Protože mi připadá efektivnější vypadnout z nefunkční a šílený rodiny, kde to má pod palcem fašounskej otec, než bejt další rok a půl doma u maminky a "v pohodlí" si studovat... A mimo jiné jsem k tomu dospěl i na základě "všech těch informací" z tohohle fóra...

V tomhle je přece obrovskej smysl! Všechny zdejší diskuze a různý přístupy různejch lidí... to všechno může někomu pomoct otevřít oči a vybrat si z těch všech "konvenčních činností" tu, která má aktuálně pokud možno největší smysl. A jasně, že ta cesta je pro každýho trochu jiná a smysl pro něj má něco jinýho. A často je to zdánlivě protichůdný. Jak zmínil Orbi, třeba pro Anubise mělo smysl z práce odejít, pro mě má aktuálně smysl do práce nastoupit. Obojí je správně. Bylo by fajn mít jednoznačný pravidla pro život, typu "Z práce se má jen odcházet, ne do ní nastupovat", ale takhle jednoduchý to holt není. A lidi potřebujou dělat v životě různý kroky v různejch jeho částech... Někdy se nějaký kroky daj "přeskočit", někdy ne, někdy to ty lidi vidí, jindy ne. To, že jdu teď dělat nějakou práci v rámci celospolečenskýho matrixu, neznamená, že ji jdu dělat proto, aby ze mě jednou byl "dobrej dispečer" a vydělával jsem si v tej firmě 30k+ za měsíc (jak povídal pan majitel). Ale přesto to pro mě má svým způsobem aktuálně velkej smysl.

Ono prostě je dost zásadní rozdíl, s jakým přesvědčením ty takzvaně "konvenční činnosti" vlastně děláš. Vždyť i ty jednotliví sázkaři se od sebe liší, nejen způsobem sázení, ale tím, co pro ně to sázení je a jestli to třeba není jen další forma něčeho destruktivního. Na přístupu zkrátka záleží a "hledání alternativ myšlení a jednání" je podle mě to hlavní, co má na tomhle fóru... value.

A navíc ten základní smysl tohohle fóra je jasnej - když to řeknu naivně, tak tohle je jedno velký místo, kde se lidi setkávaj, navzájem si pomáhaj a snažej se spolu, pokud možno, komunikovat. A tohle prostě má smysl.

Tak to nevím, ja chodim na sazkare a ctu hlavne to co se sazeni netyka, jsou tu zajimav lidi, obcas nekdo dostane ban, pizzerii nechapu jako konvencni vec, ja ji vnimam jako jakysi hokus pokus, a prave proto velmi zajimavy, ale protoze nemam o ni skoro zadne informace tak ji moc nevnimam, ale presto ten koktejl v te restairaci bych oznacil skoro za molotovuv. Ale jak rikam nemam info.

Citace Původně odeslal randim Zobrazit příspěvek
    Tak to nevím, ja chodim na sazkare a ctu hlavne to co se sazeni netyka, jsou tu zajimav lidi, obcas nekdo dostane ban, pizzerii nechapu jako konvencni vec, ja ji vnimam jako jakysi hokus pokus, a prave proto velmi zajimavy, ale protoze nemam o ni skoro zadne informace tak ji moc nevnimam, ale presto ten koktejl v te restairaci bych oznacil skoro za molotovuv. Ale jak rikam nemam info.
    Pizzerie vubec neni konvencni vec.

1ni vec je ze tak vytecnou pizzu jsem fakt nezral a kluci ji fakt uzasne vylepsujou. I v Cesku by to pro me byl zazitek a ze jidla si docela vybiram.

2ha vec je, ze pizzerie je psycho, ze lidi, co se tam sesli, si absolutne nesedli a cele to asi jde horem padem do prdele. Opakuju, ze tu pizzerii jsem jim dal, to pro me neni vydelecnej byznys. Treba i navzdory (nebo i kvuli tomu) tomu, ze jsem jim ji dal, tak kdyz tam jdu, tak za pizzu ve "sve" pizzerii, kde dost pracovala samozrejme zadara moje holka, platim full price i s 10% dyskem.

Pizzerie je velice alternativni, levny a neskutecne nervove narocny zpusob, jak poznat lidi v Brazilii a co v nich je.

Myslim tanasgurame, ze to fakt chapes trosku nakrivo. Hodnotu samozrejme maji uplne jine veci, ktere se penezma vyjadrit nedaji, ale kdyz tohle napisu, tak spousta lidi se rozhodne ty penize preskocit a to je ten kamen urazu, diky kterymu se tohle uz bojim psat.

Penize je nutny mit, clovek jinak zije v bide, neumi investovat, nema bank na prohry. Podobne nutny je ale mit to "druhe". Vedomi soucitu s lidma, pochopeni pro hry, symboly a jejich iluzornost. Jsou to dva uplne mimobezny svety a zivot je o tom je nejak spojovat dohromady, protoze z toho vyleza neco moc hezkyho a snad i vtipnyho.

Co se prachu tyce, tak je dobre je proste vydelat. Jakykoliv vydelavani je z definice prasarna, ale bez vydelavani je clovek nema. Penize jsou dnes zakladni symbol, jako byl treba pro indiany totem. Jakkoliv jsou hloupe, je to jedna z mala veci, diky nichz se muzem vubec nejak projevit, nebo jak to rict. Zivot neni idealni, ale nelze si taky rict, ze clovek muze jit do jakyhokoliv hardcoru jako lepsibudoucnost.

Je potreba chapat lidi, a ne je rozstrelovat jeste vic. V byzu a vydelavani penez je podle me hranice v tom, kdy poptavku uspokojujes a kdy ji utvaris. Jde spis o ten zamer, protoze ta hranice je vzdycky tenka. Ale dnes uz je poptavka uspokojena, trh nasycen a lidi stejne nestastny, takze vse jede pres reklamu a umely vytvareni dalsi poptavky, kterou trh sice uspokoji, ale zanecha jeste frustrovanejsi lidi.

S trhem je to jako s devkama holt. Moc se mi libila jedna ta cirkev, kde kurvy zakaznika uspokojily a zaroven mu zacly rikat o bohu. Podle me ma kdokoliv, co neco prodava, delat neco podobnyho. Kdyz uz ma nekdo tu nesmyslnout touhu neco chtit, tak ok...dejme mu to, on nam da svy (realne-nerealny, tj symbolicky) zdroje. A pak je dobry mu rict, ze timhle stylem si nikdy neulevi. Tohle se snazim v byznysu delat, resp. je to spis projekt. Nejsou lidi, sam nestiham. Lidi, co tohle muzou delat a naramne se tim bavit (nikoliv ale na ukor ostatnich), uz musi mit ty veci okolo toho co chteji, skutecne vyreseny. Tzn. musi byt zaroven schopny a zaroven si nemuzou kupovat ferrari nebo neco v tom smyslu.

Ale pokud jsi ve fazi, kdy uz tzv. nemas problemy s prachama, tak je NEJVYSSI cas na poradnej trip a otoceni hlavy o 90stupnu. Je potreba to cele uchopit jinak. A IMHO z tohohle duvodu gambluji i bohati lide: prootze chteji podvedome prohrat a mit zas ten jednoduchy smysl zivota, kdy se hrabou z nuly nekam, coz kdyz na to clovek POPRVE prijde, je po prekonani spolecenskyho odporu moc prijemny. Nicmene 2x do stejny reky nevstoupis...
    Naposledy upravil Orbital; 19.04.2012 v 01:42.

Podle mě je velice náročný udržet ten vztah mezi tím znát cestu a jít po ní. Ano, můžu dělat úplně konvenční věci úplně nekonvenčně, ale jednou se taky můžu probudit a zjistit, že jezdím nekonvenčním způsobem do konvenční práce konvenčním autem po konvenční ucpaný magistrále, jím nekonvenčně konvenční vidličkou v konvenční závodce abych nekonvenčně živil konvenční rodinu a z toho pocitu vyjímečnosti, že jsem na něco přišel zbyde opravdu jen ten pocit.

Já jsem kdysi velmi dávno Z mladické nerozvážnosti nastoupil do korporátní firmy asi abych vykoupil jednu nesvobodu jinou nesvobodou (nebo nevim co jsem si myslel) s utkvělou iluzí, že se jen povozim na vlně a zůstanu patřičně nekonvenční. Při prvním teambuildingu jsem dostával záchvaty smíchu a nemohl uvěřit, že to co vidím se s takovou lehkostí a samozřejmostí opravdu děje přímo přede mnou.

No nikdy jsem si na to nezvyknul, ale všimnul jsem si, že díky otupělosti začínám pomalu metamorfovat v objekty dřívějšího posměchu a není žádný rozdíl mezi mým nekonvenčním přístupem od přístupu lidí vykonávjících stejnou práci ze svého nejhlubšího přesvědčení. Stávalo se z toho hrozný psycho až do stavu kdy jsem se musel k nepochopení všech determinovat.
    C2H5OH

co znamena "determinovat se"?

Vubec premyslet o tom, zda clovek dela konvencne, jakoze predem, znamena zaplout do maximalniho mainstreamu jak pises.

Ja jsem nechtel nikdy delat nic nekonvencniho. Bla bla, skoncil sem v Brazilii. Jednou sem sel na pizzu, pizzar mi nabid pizzerku. Koupil jsem ji. Pizzar byl podvodnik, ale zbyla mi (byt bez pece). Prijeli Cesi. Jeden hraje zmrda (resp. je do toho natlacenej, protoze vzdycky je nekdo spatnej), druhej me zase okrada o prachy, treti je Ovaris

Vtip je v tom, ze se na tom clovek plno veci nauci a fakt to je neskutecnej prinos. Pizzerie funguje jako test a psychonalyticky centrum v praxi. Bomba.

Mimochodem ta holcicka, co se ji rok snazim neco naucit a platim ji vic nez je norma, sem ted zjistil v copyscape, ze mi ty texty, co pise, kopiruje odjinud a dokonce i z mejch stranek

Skutecne neco delat znamena se neco dovedet o lidsky ubohosti. Vtipny na tom je to, ze ty lidi fakt dostavaji pres drzku dost okamzite (nechapu jak muze nekdo rikat, ze bozi mlyny maji zpozdeni) a vtipny je, ze prace, co se s lidma nesnazi vyjebat, nakonec plody prinese, ale uplne odjinud a pravda, s notnou davkou deziluze o svete, z niz lze ale prave cerpat informace.

Libi se mi Mordemyho pristup... rekl bych takovy nekonvencni (ted doufam, ze jsme to nezabil). Jit makat do firmy za techhle okolnosti a s timhle backgroundem: to musi skoncit velkym uspechem A to fakt nemyslim ironicky.

Pravidla přispívání