Stránka 4 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 46 až 60 z 64

Téma: tricko

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    už nemám přítelkyni... Avatar uživatele Bary
    Já nosím tohle )

2012-04-26 22.57.55.jpg

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    Kraťase a pantofle = KRISTUS!!!
    C2H5OH

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    C2H5OH

Citace Původně odeslal tanasguram Zobrazit příspěvek
    je rok 2012, co bys cekal... videls navrat do budocnosti a obavy profesora, co se stane, kdyz Marty 1984 potka Martyho 1957
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Bary Zobrazit příspěvek
    Já nosím tohle )

2012-04-26 22.57.55.jpg
    A na zadech mas terc a ostatni s tebou hrajou sipky ne Nebo jsi vyvolaval, aby asi po mesici zapli statistiky A pak ze magicke mysleni nepomaha.

S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

Citace Původně odeslal randim Zobrazit příspěvek
    To tricko je hezke, ale urcite dodrzi zelenou barvu.

Tady je CRo proslavenej antifasisticko-fasistickej klip, ktery moudra rada z Ceskeho Rozhlasu zakazala kvuli propagaci fasismu, to triko mi ho pripomnelo a taky to ukazalo na tu absurditu/povahu symbolu a vse co je obklopuje. Proste symboly takove jsou a nelze tomu uniknout. Svastika neni "jen kus hadru" a neni to synonymum pro vrazdu. Symboly nelze uchopit primitivni binarni racionalitou.

Tak jako v tom klipu by nejak jiste vypadal sraz sazkar.net, kterej nikdy nebude.

To vubec neznam..take me to the hospital, to je neco novyho ne... Prodigy-Experience byla moje prvni kazeta z Polska nekdy v roce 1991... kurva 21 let, to me po...

No a to mi ted este nabidl srovanvac cen letenku pres USA, ale bojim se ze me tam zavrou tak to muzete vynechat.

SpecialTip: Zprávy » Pinnacle Sports a Specialtip = 2.000 Kč + oblečení zdarma
    nema nekdo zkusenost s temato strankama? To jako by pinna dala bonus 2k a tricko s kosily?..Teda asi bych se zaregistroval jen kvuli tomu tricku a kosily ...ale nejak tomu neverim

ehm...dekuji za odkaz... uz nevim na co bych ti zmenil nick

jinak o specialtipu se tu psalo pred lety dost, uz to zda se zapichli
    Naposledy upravil Orbital; 20.06.2013 v 10:30.

jak sou dule na sazkari ty odkazy na sterna, hokej atd...tak jednou se tam stejne objevi aji novinky

hele bez jim napsat esli se sazkarem nevymenej link, pak klidne

kvalita je na sazkarove strane, tak by byli blby kdyby do toho nesli

kdyz to zvladnes poslu ti nejaky svy triko i se trenclema

to by nemusel byt spatnej deal,kor kdyby byli pouzity..treba by to nejakej fetisista ze sazkare koupil za tezky prachy...orbitalovi trencle
    ( a ze by se jich tady pak naslo,kdyby byl na novinkach link na sazkare )

Já jak někde vidím tričko zdarma, tak hned klikám na link, pak si uvědomím, jakým jsem pitomec, páč to bude stejně nějaký hadr na zem, a pak si zase říkám, že je vlastně jedno co člověk nosí, pokud nechce hrát v nějakou sociální hru na proužky a loga.

jj, Specialtip je seriozní stránka, myslím že i Franta uznal, že do tenisů opravdu vidí a jejich tipy mají hlavu a patu.. Úspěšnost tipů byla tuším první rok výborná a pak to šlo dolů, ale to je asi logický konec všech těchto stránek, rozhodně ale ne žádní podvodníci.. Jinak je na tom zajímavý, že i Pinna, která před pár lety zrušila bonusy, teď nějaký nabízí a i to sponzorství zdejší soutěže min. měsíc, je tam vidět nějaký posun v jejich marketingu..

Pravidla přispívání