Kdyz to vezmu kolem a kolem a trochu filozoficky, tak tahle strategie Betfair, totiz zaplatit jakesi ambasadory, co maji nekam postovat winning tips, je proste nesmysl od A do Z.
Neboli jak to nakousl Emir. Sazeni neni o tom najit viteze, sazeni je o tom najit dobry k u r z. (A pak moneymanagement).
Nevim kde jinde by tohle melo platit vic nez na burze. Nevim, jaka jina sazkovka nez Betfair, by mohla postavit marketing na tom , co jsem napsal tucne vyse. Ale ne... Betfair bude z excesivnich komisi platit ambasadory, kteri budou tipovat viteze.
Je to proste na hlavu postaveny a kdyz si uz teda predstavim BFU sazkare, za kterym se kazdy honi, ktery ma nekam jit odevzdat penize, ale ma se ucit nejen back, ale i lay, z toho ma zacit krouzit kolem hodnoty kurzu a pak prijde pan Zelenka, co vybira viteze. Dokazu si zive predstavit takoveho BFU sazkare, jak jde vsadit to co pan Zelenka vymyslel (pominu zda to melo nebo nemelo value) do Fortuny nebo na Bwin.
Betfair nepotrebuje ambassadory a sazkari, co uz se na Betfair dohrabou, je nepotrebuji uz vubec. Betfair potrebuje skutecne bez PR klise zacit poctive resit vsechny pozadavky sazkaru (i affiliates) z tohoto threadu: http://sazkar.net/forum/betfair/betf...kar-net-t12666. Posledni dobou prisli marketingovi experti s cool inovacemi, ze se zakazniky je potreba "viralne komunikovat". I pokud to nekdo puvodne myslel dobre, o cemz pochybuju, tak implementace tehle B2C "komunikace" po forech, Faceboocich a Twitterech je jen totalni trapnost, kde zastupce firmy zcela ocividne pouze predstira komunikaci na obe strany a za pomoci asertivniho treninku a smajlu odvraci jeden nasrany utok zakazniku za druhym. Ono to ani neni jinak mozne, protoze cela ta strategie vubec nepocita s tim, ze by se snad nejaka informace dostala zpet a zakaznici jsou nasrani, protoze tohle vedome nebo podvedome vedi moc dobre. A kdyz uz se tam dostane, tak jen proto, aby se vymyslela dalsi nesmyslna reklamni strategie, jak odklonit pozornost nekam jinam, hlavne ne resit jadro pudla, ktere se holt dotyka i momentalnich zisku akcionaru.
Betfair je o poplatcich, kurzech, prodlevach a penezich. To, ze prave v tech podstatnych polozkach dre sazkare z kuze... to pan Zelenka nezachrani.

Odpověď s citací