Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 23

Téma: D2D

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    my bejvaly prodali nejakej telefonni tarif v roce 2005, samozrejme predrazenej shit, respektive tehdy si je najmul Telecom/Telefonica, aby obchazeli lidi a menili jim tarify na "vyhodnejsi"

proste takovy zmrdi na nejspinavejsi praci, kterou firmy outsourcujou, pac uz na to nemaji zaludek; neco jako se na druhou stranu outsourcuji dluhy a exekuce, ale tam je to jen VIDET vic, jinak je to stejnej shit, kterej k exekucim vede
    Gambling feels like endless ejaculation

už nemám přítelkyni...
    my bejvaly prodali nejakej telefonni tarif v roce 2005, samozrejme predrazenej shit, respektive tehdy si je najmul Telecom/Telefonica, aby obchazeli lidi a menili jim tarify na "vyhodnejsi"
    Ano , tohle jsem zažil před několika lety. V Tescu ke mně přistoupily dvě slečny a začali mně vnucovat parfém zadarmo. Chtěl jsem vědět , co se z toho vyklube , tak jsem je chvíli nechal
    mluvit. Po několika minutách z nich vypadlo , že mi ten parfém dají a k tomu mně dají výhodný
    telefonní tarif a chtěli ode mně samozřejmě podepsat jakousi smlouvu. To už jsem nevydržel a poslal je s tím do háje. Nicméně si myslím , že s touto strategií tehdy dostaly spoustu lidí.
    Lidi jak vidí , že dostanou něco zadarmo , tak jsou schopný upsat se i ďáblu.

Pravidla přispívání