Tohle chapu, ale kazdej exekutor ma jisty naklady na vyhledani informaci. Ten muj doted nebloknul napriklad ucet ve Fio bance v Cesku. Aby sel exekutor patrat do zahranicnich bank, kvuli dluhum bezneho cloveka, coz nebudou miliardy, to absolutne nehrozi, pokud to fakt neni na udani nebo nedelate totalni hovadiny.

Ja zadny zakony cist nebudu, to neni moje hra. Proste jsou tu jiny identity + moje identita za morem + penize na Pinu a spol. Tohle mi staci a proto jsem to taky vsechno delal. Abych nemusel studovat ty kravoviny, ktery cloveku jen otravujou zivot. Jestli chteji v cesku moje auto, Hyundai accent 98, kterymu opet prasklo celni sklo je cely jejich. jako bonus necht si vezmou desktop s poskozenym vetrakem a nedojedeny kukuricny lupinky, pokud uz se dopatraji bytu, ve kterym je tenhle muj majetek uskladnenej.

Neboli je to vsechno o nakladech a vynosech toho exekutora. Oni maji v Cesku milion snadnych cilu, staci to trochu zamotat a vykaslou se na to, protoze takovi ti cesti ustrasenci s reguler jobem, co se jim hrouti zivot, se proste vydiraji mnohem snadneji. Je to stejny jak s revizorama - taky jsem nikdy nemel problem, narodil od krehkych holcicek, ktery byl revizor schopen chytit pod krkem.

proste recept je rozdelit si identitu na spinavou a cistou cast, a kazdou z nich schovat v oddelenych jurisdikcich. Vypada to tezkopadne, stoji to mega usili, ale jak pujde cas, tak se to ukaze jako dobre reseni. Uz proto, ze to neudela skoro nikdo a pokud to neni systemove reseni jako exodus cikanu do kanady, tak si toho nikdo ani nevsimne. Nebo prijit na nejaky jiny trik samozrejme. Jenze je potreba tohle delat PREDEM. To ze kazdej kdo vydela nejaky prachy se dostane do pruseru je temer jisty. Pak uz je dost pozde.

Abych to oklikou vratil k tem kontejnerum -> to je problem lidi uspesnych v byzu v Ceskoslovensku i jinde, zvlast kdyz je to nevirtualni. Proste po nem pujdou zmrdi. Jak jsem pochopil tak dost lidi se vyhyba placeni dani a offhorujou prave primarne z tohohle duvodu. Stat neumi nejen chranit chude, neumi chranit ani bohate. Proste to mame ve vlastnich rukach vsichni.