Frick by hlavně neměl nabýt dojmu, že se arby válely všude, to je nesmysl. To jsme vlastně tehdy ani nevěděli, že se tomu říká arb. Je dobrý si uvědomit, že začátkem 90.let byla éra totálně bez netu, kterej samozřejmě neměly ani sázkovky. Když začala Fortuna v roce 1990, tak ani náhodou neměla 1,80-1,80, možná to zní neuvěřitelně, ale cca 1,80-1,65. Klasicky nabízeli 1-x-2 bez dvojtipů. S tím začal později až Tipsport. Ta doba byl zlatej důl pro sázkovky, protože lidi tam nechávali těžký peníze. Neměli s tím zkušenost, někteří sázkaři tehdy měli dost peněz (třeba díky restitucím) a taky o ně velice rychle přišli.
No jo Moravia, to byly doby. Vypisovali MSFL i moravskou divizi.
Jeden tehdejší pseudokámoš, rozhodčí Ivo Polák, si s oblibou sázel na „svoje zápasy“. Docela síla. A to jsem mu nevěřil, když mi říkal, že to dotáhne až do ligy.
Pro Emira: Když se v našem fotbalu pohybovali a stále pohybují takoví lidé jako Ivo Polák, se vůbec divím, proč se rozčiluješ nad praktikami v naší lize.
Fotbal naplno
Fotbal naplno
No prostě Ivošek, sázkař hroznej, ale jinak v tom chodit uměl. Nejraději pískal „rovinu“, poté, když ho preventivně podplatily oba týmy současně.
Mimochodem Moravia byla zajímavá hodně. Na zápas BUL-FIN v éře Stojčkova na BUL za 1,80, když ostatní kamenky 1,20-1,25. Neříkám, že to tak bylo pořád, ale čas od času se něco našlo. Já si třeba opisoval kursy přes okno, ještě než otevřeli.
Zda měla Moravia jednu nebo víc poboček, nevím. Ale moc jich určitě nebylo. Některý sázkovky byly fakt 1 pobočka (G-tip ???).
Bylo to tehdy relativně anonymní. Ale třeba takovej G-tip pouštěl potom některý sázky jen za 500-1000. Všechno co nebyla dlouhá plachta, bylo pro ně podezřelé.
V Alfa pasáži byl Lucky Tip, dlouho nevydrželi. Škoda.
Jinak mně se líbila hodně doba 2007-2008 a kombinace net s kamenkama. Ale ta doba je pryč, neměli bychom zakrnět a tak je dobrý objevovat stále něco dalšího. Třeba to value na Pinu..

Odpověď s citací