Ok. Samozřemě, o těch rozdílech mezi kurzy už jsem něco zaslechl dříve, ovšem nemyslel jsem si, že by to bylo natolik obrovský, že by to přebilo znevýhodnění v podobě nízký linie a MP. Vždyť SK nemůže mít zájem aby měla extrémně ustřelený kurzy, protože je poté na jedný straně hodnota, takže v jejich zájmu mohlo být to vědět, jakej je průměrnej kurz a jak moc se ten jejich liší. A i před 12-13 lety už tu byl internet a teletext (pamatuju si třeba TXT stránky složený z 8-podstránek s kurzama). Nebo jim to mohlo být tak trochu šumák, protože lidí jako CCCP, co by za ustřelený kurzy "trestalo" bylo jako šafránu - ve srovnání (třeba) s toaletářema? Resp. tedy podíl na obratu od lidí jako CCCP a hajzlpapíristů.

Samozřejmě, je to i o technickym zajištění, příliš nevim, jak třeba bylo náročný přepsat v roce 1999 (třeba pro Tipáč) kurzy během dne.

Pokud budes generovat nahodny cisla a sazet podle nich tak jako to dela vetsina lidi, tak je jedno jestli jsou kurzy 1.8 vs. 1.8 nebo 1.99 vs 1.99 protoze prohrajes na vsem
Tak samozřejmě, to je matika, ale u s linií 1,99 prohraju mnohem méně. A u linie 1,99 x 1,99 mi stačí jen trochu znalostní invence, abych jí pokořil a dostal se do plusu než u linie 1,80 x 1,80. Tedy, pokud se budem bavit o totožný příležitosti s tim, že podle bookmakerů obou sázkovek je to 50/50 akorát výše kurzů je upravena dle jejich marží.

No dobře, takže i když se třeba někdo (jako třeba já) dnes může zděsit 1,80 x 1,80 a 10% (když to srovná s 1,971 x 1,971), tak starý časy (= dejme tomu konec 90. let) nebyly pro sázkaře tak špatný, protože bylo zase něco jinýho (= vysoce ustřelený kurzy). Takto se to dá říct?