Ok. Samozřemě, o těch rozdílech mezi kurzy už jsem něco zaslechl dříve, ovšem nemyslel jsem si, že by to bylo natolik obrovský, že by to přebilo znevýhodnění v podobě nízký linie a MP. Vždyť SK nemůže mít zájem aby měla extrémně ustřelený kurzy, protože je poté na jedný straně hodnota, takže v jejich zájmu mohlo být to vědět, jakej je průměrnej kurz a jak moc se ten jejich liší. A i před 12-13 lety už tu byl internet a teletext (pamatuju si třeba TXT stránky složený z 8-podstránek s kurzama). Nebo jim to mohlo být tak trochu šumák, protože lidí jako CCCP, co by za ustřelený kurzy "trestalo" bylo jako šafránu - ve srovnání (třeba) s toaletářema? Resp. tedy podíl na obratu od lidí jako CCCP a hajzlpapíristů.
Samozřejmě, je to i o technickym zajištění, příliš nevim, jak třeba bylo náročný přepsat v roce 1999 (třeba pro Tipáč) kurzy během dne.
Tak samozřejmě, to je matika, ale u s linií 1,99 prohraju mnohem méně. A u linie 1,99 x 1,99 mi stačí jen trochu znalostní invence, abych jí pokořil a dostal se do plusu než u linie 1,80 x 1,80. Tedy, pokud se budem bavit o totožný příležitosti s tim, že podle bookmakerů obou sázkovek je to 50/50 akorát výše kurzů je upravena dle jejich marží.Pokud budes generovat nahodny cisla a sazet podle nich tak jako to dela vetsina lidi, tak je jedno jestli jsou kurzy 1.8 vs. 1.8 nebo 1.99 vs 1.99 protoze prohrajes na vsem
No dobře, takže i když se třeba někdo (jako třeba já) dnes může zděsit 1,80 x 1,80 a 10% (když to srovná s 1,971 x 1,971), tak starý časy (= dejme tomu konec 90. let) nebyly pro sázkaře tak špatný, protože bylo zase něco jinýho (= vysoce ustřelený kurzy). Takto se to dá říct?

Odpověď s citací