Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazují se odpovědi 16 až 18 z 18

Téma: Betfair v combi s SK

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    No ono při zisku 0,2 ze sázky jenž jsem zde nastínil (a to byl jeden z těch nejvýnosnějších případů co jsem zaznamenal) mě premium charge musí zajímat. To, že sázka vyjde jsem si taky řikal, ale přece jenom má člověk z @17 a podobných "anomálií" podvědomý pocit, že se mu to bude hromadit na BF........ale beru zpět, máš pochopitelně pravdu.....stačí jedna, dvě sázky a je to přelitý zpátky. Taky to nejde sázet vždy za vetší, ale musíš se řídit poptávkou na BF.... takže vidle nehrozí.

Ty rozdíly lze najít i na livku pinny v BF.....ikdyž ne tak markantní (ale lepší než tu zmiňoval Oldies 777 určitě). Žel pinna nejede na livku tak vysoké @ a hlavně, spolehnout se, že něco opravdu vsadím live na pinně je z mé zkušenosti nesmysl.....myslím, že s tím nemám problémy jenom já. Už se tu o tom psalo. .

Jinak ten extrem. případ co jsem o něm psal byl Zenit-CSKA za stavu 1:0, někdy před druhým gólem.
    Život vnímám jako Wheeler......i tvá sázka mění pruběh zápasu.

back 0,75 € @17 lay 1,28€ @10 risk na bf je 11,52 €
    cistej zisk po 5 procentech provize je 0,467 €
    pri back za 10 eur je cisty zisk 6,23 € , risk je 153 eur
    kdyz vyhrajes na betku tak penize mas za chvilku na MB a pak i na bf si posles.
    co se tyce vyher na bf, tak s tak malyma ziskama to do PC je na hodne dlouho.
    pri vyhre 17 eur je provize 0,85 eur coz je 8-9 BF bodu

back 0,75 € @17 lay 1,28€ @10 risk na bf je 11,52 €

Máš pravdu, že tohle rozložení sázek je podstatně lepší než to moje "na obě strany" beck0,75 @17 lay 1 @10
    Jinak jsem ten příklad nemyslel v 1€, ale jen jako matematické rozložení sázky.....ty poptávky tam přesahují často i stovku €.
    Život vnímám jako Wheeler......i tvá sázka mění pruběh zápasu.

Tags for this Thread

Pravidla přispívání