Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 42

Téma: Sázková kancelář bez omezení vkladu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Presne jak to pises Tradewind jsem to chtel delat. Sazet fortunu, chance i tipsport, tak to nakonec asi tak udelam. Ja prave radeji chodim dotovat i vybirat svuj sazkarsky ucet na pobocku proto mam trochu strach ze zahranicnich sazkovek (kopirovani dokladu, kreditni karty). Tipsport mi zatim nic neblokuje (jen jednou) ale memu spolusazejicimu ted nedovoli ani sazku za 100kc, coz mi prijde fakt smesne.

Napr. vcera bych si rad vsadil 20 000kc na udalost Burton vs. Accrington Tip:2

Me hlavni vyhry tvori tipy, ktere dostavam od jednoho zdroje (cca. 10 tipu mesicne) a ty vsazim za vyssi castky.
    Jsem zvedavej, kdy uz tady konecne nabidnes, jestli se s tebou nechce nekdo na ty tipy skladat..

Citace Původně odeslal sparcoo Zobrazit příspěvek
    Presne jak to pises Tradewind jsem to chtel delat. Sazet fortunu, chance i tipsport, tak to nakonec asi tak udelam. Ja prave radeji chodim dotovat i vybirat svuj sazkarsky ucet na pobocku proto mam trochu strach ze zahranicnich sazkovek (kopirovani dokladu, kreditni karty). Tipsport mi zatim nic neblokuje (jen jednou) ale memu spolusazejicimu ted nedovoli ani sazku za 100kc, coz mi prijde fakt smesne.
    strach? proč? to je dobrá pitchovina, myslíš že si sázkovka na tvojí občanku veme úvěr nebo co? Tohle je směšný, naopak limit u Tipáče je v pořádku...

Sázej u Tipáče a Chance, a okrádej sám sebe na kursech s marginem 1.80....
    Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...

Citace Původně odeslal sparcoo Zobrazit příspěvek
    Sazet fortunu, chance i tipsport, tak to nakonec asi tak udelam. Napr. vcera bych si rad vsadil 20 000kc na udalost Burton vs. Accrington Tip:2.
    Pokial sa rozhodnes vsadzat presne taketo zapasy v tychto stavkovych, s tymto marginom a navyse s MP tak ti garantujem ze budes coskoro svorc. Pochop ze ty nehadas kto ma v ktorom zapase vyhrat, ale aky kurz ma aku hodnotu... Ale to ti tu uz vlastne mnohi predo mnou naznacili. Takze ucit sa, skusat, premyslat, experimentovat, proste obetovat strasne kvantum casu. Ked ti to stoji za to tak vitaj na palube

Pravidla přispívání