Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 21

Téma: Více účtů v rodině?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Any information you provide to us will be processed in accordance with the Data Protection Act of 1998 and other privacy related legislation of the United Kingdom.
    tohle je od MB

takze domnivat se ze dve ostrovni firmy: Skrill a bet365 spolu delaji neco, co ten zakon zakazuje, to je paranoia

ten zakon bude mit klauzuli, ze odtajnit data lze, pokud se bude jednat o podezreni na scam... multiidentita a bonus hunt nic takoveho neni... neco takoveho je hacknuty MB ucet a jeho vytunelovani
    Gambling feels like endless ejaculation

Necháme to v paranoidní fázi. Jinak plošně určitě ne. V čem přesně Data Protection Act of 1998 (ten rok na mě působí internetovým pravěkem) a další legislativy ohledně ochrany zakazují výměnu informací mezi subjekty, které potřebují vyměňovat údaje o transakcích, které probíhají v rámci stejné služby? Vždyť Moneybookers byl původně platební portál pro Gamebookers a taktéž jim vlastněný, nebo se pletu? Mám prostě MB zafixovaný jako dítě herního průmyslu a nazývat MB nějakou nezávislou bankovní institucí, to bych možná bral, pokud mi tedy někdo vyvrátí počátek Moneybookes.

Pravidla přispívání