Výsledky hlasování: Nej REKREACNI sazkovka pro CeskoSlovensko

Hlasující
25. Nemůžete hlasovat
  • bet365

15 60.00%
  • bwin

5 20.00%
  • sportingbet

0 0%
  • expekt

0 0%
  • unibet

2 8.00%
  • interwetten

0 0%
  • ladbrokes

2 8.00%
  • betsson

0 0%
  • nejaka ceska sazkovka

0 0%
  • uplne jina sazkovka

1 4.00%
Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 34

Téma: Nejlepsi rekreacni sazkovka pro hrace z Ceska

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Tak ja nevim. Jak jsem zde psal, prisel mi email, nabidka 100% bonus na 1+1K USD. Vlozeno, protocena na dve sazky. Ted mam na tom ucte 25K a zadnej limit jsem stale nedostal a ty limity, aspon na to co sazim, jsou nasobne vyssi nez na Bwinu i jakekoliv jine sazkovce.

Jo, jde o to co sazite. Jde o to jak to sazite. Rekl bych, ze kdyz si date arb na nejakou polskou fotbalovou ligu, tak vam to neprezije tu jednu sazku. Ale jsem si jistej, ze nejsem sam a Franta si tam tenisove livko taky pochvaloval a dlouho zil jen z nich.

Z takzvanych rekreacnich sazkovek tohle uz dnes prezije ucet pouze na 5dimes, nehlede na to, ze Bet365 limity uz v zakladu jsou nechutne vysoke.

Dale bych jeste, kdyz uz tady hrajem hru na to, kdo ma nejlepsi sazkovku, zminil jejich opravdu vyjimecnej zakaznickej servis pro CR a vubec to jak komunikuji. Treba i ta affiliate managerka. Clovek proste citi, ze za tim jen neco co ma hlavu a patu. A tohle ma byt banner rekreacni sazkovky, a rekreacni sazkar v 99% pripadu stejne nesazi vic jak 50E na zapas, takze ho nejake limity az tak nezajimaj (pokud teda neni stizen tou mentalni chorobou, ze se chce stat nejvetsim a nejprofesionalnejsim sazkarem na svete).

Jinak dik za tuhle debatu a obhajujte co muzete, je to jedine dobre! Mozna ten druhy banner bude casem proste odkaz na nejakou sub-stranku se vsema rekreacnima sazkovkama odkud povedou linky k vlaknum tech sazkovek s tim, ze proste rekre-sazkovky maji vzdy nejaky maly nevyznamny problem
    Naposledy upravil Orbital; 10.12.2011 v 03:45.
    Gambling feels like endless ejaculation

Odpoledne ja pak tedy ten email smazu, aby tady zbytecne nezabiral misto. Snad uz si ho do te doby vetsina z navstevniku fora precte.

Tags for this Thread

Pravidla přispívání