Serife, náš hokej a fotbal sázím pořád, k hokeji jsem se až na to, že jsem okomentoval odpočty nikdy moc nevyjadřoval, u fotbalu jsem založil thread ke GL, byl jsem v mírném plusu, ale pak mě to přestalo bavit. Nebaví mě se hrabat v snad až světových fenoménech. Jeden malý příklad: velice rád ve fotbale prozkoumávám variantu typu plácnu: Sunderland-Arsenal, pokud budou domácí ve formě a hosté ne bude pro Arsenal hodně těžké vyhrát a kurzy na domácí budou vždy zajímavé. Pokud se nepletu tak např. slavný Man Utd na začátku loňské sezóny vyhrál v Premier league venku snad 1 z 8. Anglie je trochu bláznivá liga. V ČR jsou rozdíly mezi top týmy a zbytkem přeci jen větší, ale zdaleka ne takové jako ve Španělsku mezi Real+Barca vers. zbytek, ani vedoucí Real a už vůbec ne Barca,ta to má dokonce pouze 3 z 8, však nevyhrál letos všechno venku, nepodařilo se to nikomu z těch sledovanějších lig. K tomu aby se to podařilo člověk logicky očekává , že to musí být ofenzivně laděné mužstvo, patrně hodně kombinačně zdatné, fotbalem se musí doslova bavit. Ano, tím jediným mužstvem se samými výhrami venku je Sparta Praha. A poté co jsem viděl i všechny zápasy Plzně a v tabulce je to nedostižných -10 bodů, tak už to nemám zájem nějak rozmazávat, protože to logicky svádí k tomu, že někdo řekne, ty máš klapky na očích, ale je to bohužel realita. Protože pokud by platily určité zákonitosti GL i v jiných ligách, tak jsem sázkařsky bankrot velice rychle.
Ale už jsem to začal řešit: Po remíze Plzně 1-1 s Baníkem polovlastním gólem a střelách 18-1 na bránu, 12-0 na rohy, 75% držení míče, jsem ještě počkal jestli se borci zmátoří s AC, ale zachraňovali opět remízu 5 po 12 a tak jsem hodil plzeňskou šálu do koše a ježíškovi si napsal rovnou o sparťanský dres, teď v něm dokonce sázím a výsledky šly rapidně nahoru, tipy jsou v kontextu podzimních výkonů: slušný, průměrný, utaktizovaný, výbuch, stabilizovaný, ubetonovaný, slibný , bídný a tak dokola, ale vybarvuju pouze zelená políčka a jedu na vlně úspěchu, prostě vyhrávat je to o co běží