Vyjadrujte se zde prosim k novemu skinu. Zmenil jsem trochu barvy kdyz se vam brcalova nelibilaa dal jsem tam novy ikony k forum a vlaknum. Neni to jeste kompletni, ale muzete se zatim vyjadrit jak to na vas pusobi.
Diky
Vyjadrujte se zde prosim k novemu skinu. Zmenil jsem trochu barvy kdyz se vam brcalova nelibilaa dal jsem tam novy ikony k forum a vlaknum. Neni to jeste kompletni, ale muzete se zatim vyjadrit jak to na vas pusobi.
Diky
Everything should be made as simple as possible, but no simpler.
Jo je to ted nejak pomaly.
Prijde mi, ze ten header nahore by jednak mohl byt nizsi, neb zabira na mensi obrazovce dost prostoru, i kdyz zmizi to oznameni.
A predevsim uzsi, pac na netbook se to co tam je nemuze vejit.
Takove detaily jako ze Rozšířené hledáni muze byt nad tim chliveckem a ne pod nim, pac tam je pak uplne zbytecna centimetrova mezera..
Gambling feels like endless ejaculation
Jo je to ted nejak pomaly.
Prijde mi, ze ten header nahore by jednak mohl byt nizsi, neb zabira na mensi obrazovce dost prostoru, i kdyz zmizi to oznameni.
A predevsim uzsi, pac na netbook se to co tam je nemuze vejit.
Takove detaily jako ze Rozšířené hledáni muze byt nad tim chliveckem a ne pod nim, pac tam je pak uplne zbytecna centimetrova mezera..
Proc se to zas meni? Uz sem si tam na ten docela zvykl a tenhle se mi zda naky moc svetly a jelikoz me uz z toho sazeni a rysovani do skoly porad bolijou oci tak mam raci tmavsi barvyAle jako hezci to tedka je no..
"to forum" se zas nemeni
meni se skin, coz je relativne nepodstatna cast fora, kterou si mimochodem muze v levem dolnim rohu menit sam a doufam, ze tam admin necha vsechny verze
Forum je jako auto, skin je jako lak na aute.
ja bych to barevne udelal jak to bylo co nejvic
je to jen muj nazor jakozto radovyho uzivatele, tj. i ten podkres threadu zelene atp
predevsim mi neladi modrej chat pod zelenym headerem, ale mozna jsem uz slepej a je to taky zeleny
Pokud prijdu s cistyma cookies na forum tak misto chatu se tam jakoby zobrazuje header fora a pod tim:
Explanation
"Smajlíci" jsou malé obrázky používané k vyjádření pocitů a emocí. Pokud používáte email nebo chat na internetu, určite víte, o co jde. Jisté řetězce jsou automaticky převedeny na smajlíky. Nakloňte svou hlavu na stranu a použijte trochu představivosti k jejich interpretaci.
Pokud nechcete zobrazovat grafické smajlíky ve svých příspěvcích, je možne při vkládání příspěvku použít volbu "Nezobrazovat smajlíky v textu". To může být také užitečné, pokud vkládate části programového kódu.
+ vypis vsech smajlu
Barevné schéma o třídu lepší. Za mě díky!
Novy skin je urcite hezci. Jeste bych upravil barevne oznaceni u neprectenych prispevku z blede modre na nejakou vyraznejsi, aby bylo na prvni pohled jasne, co jsem jeste necetl.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |